Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ

Η Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης ιδρύθηκε την 1η Νοεμβρίου 2006 και πρώτος Επίσκοπός της εξελέγη ο Θεοφιλέστατος κ. Θεόδωρος (κατά κόσμο Αντώνιος Δημητρίου). Στην πνευματική της δικαιοδοσία περιλαμβάνει όλους τους Ορθοδόξους της Μοζαμβίκης και έχει έδρα την πρωτεύουσα Μαπούτο.
Η Μοζαμβίκη που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Αφρικανικής Ηπείρου και βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό συγκαταλέγεται στις φτωχότερες χώρες του τρίτου κόσμου. Το ιεραποστολικό έργο στην χώρα αυτή ξεκίνησε από τον νυν Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, ο οποίος, ως Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε (2002-2004), ανέπτυξε μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα τόσο στην πρωτεύουσα Μαπούτο, όσο και στη δεύτερη σε έκταση πόλη, τη Μπέιρα.
Ο Μακαρ. Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος, τότε
Μητροπ. Ζιμπάμπουε, με τον π. Γεώργιο
Σαγάνη κατά την μεταφορά βοήθειας
στη Μοζαμβίκη

Στη Μπέιρα υπήρχε ελληνική κοινότητα από το 1876 την οποία ίδρυσαν Έλληνες από την Κάρπαθο, την Κάσο, την Κρήτη και από διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδος για να φτιάξουν τις ράγες του σιδηροδρόμου που ενώνει τη Ν. Αφρική με τη Μοζαμβίκη.
Έφτιαξαν μια πολύ μεγάλη και σπουδαία ελληνική κοινότητα που αριθμούσε πάνω από 3.000 μέλη. Τα χρόνια πέρασαν, οι Έλληνες έφυγαν. Μόνο κτίρια εγκαταλελειμμένα απέμειναν να θυμίζουν ένα παρελθόν, όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελούσε κινητήρια δύναμη στην πρόοδο και την εξέλιξη της περιοχής.
Με πρωτοβουλία όμως του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου Β΄, όλα τα κτίρια περιήλθαν στη δικαιοδοσία της Ι. Μητροπόλεως Ζιμπάμπουε και μετά από απαραίτητες επισκευές χρησιμοποιήθηκαν για τη στέγαση του Ιεραποστολικού Κέντρου της Μπέιρα.
Ο μακαριστός Πατριάρχης Αλεξανδρείας
κυρός Πέτρος με τα παιδιά της Μπέιρα( πηγη ιερα επισκοπη μοζαμβικης)

Κακόγουστο θέατρο από τον νομάρχη Δωδεκανήσου

Κακόγουστο θέατρο από τον νομάρχη Δωδεκανήσου

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

''Τα μικρά νησιά, ως ιδιαίτεραΕΥΠΑΘΗ οικοσυστήματα, επιδέχονται μόνον ήπια τεχνικά έργα και παρεμβάσεις, και το ίδιο ισχύει και για τα ενεργειακά έργα. Έτσι, ανέχονται μόνον ήπιο ενεργειακό σύστημα, το οποίο πρέπει να είναι πάντοτε τοπικό, χαμηλής ή μεσαίας τάσης, ή να συνίσταται στην εφαρμογή μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές του φυσικού περιβάλλοντος, όπως είναι η ηλιακή, αιολική κ.λπ. ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ. Σύμφωνα λοιπόν με τον ειδικότερο κανόνα, κατά τον οποίο η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να έχει ως όριο τη φέρουσα ικανότητα των μικρών νησιών, ήπιο και βιώσιμο ηλεκτρικό δίκτυο μικρής νήσου ΔΕΝμπορεί ποτέ να είναι μείζον δίκτυο υψηλής τάσης, γιατί ένα τέτοιο δίκτυο αντιστρατεύεται και βλάπτει τη βιωσιμότητα του νησιού ως ιδιαιτέρου και αυτοτελούς οικοσυστήματος, ενθαρρύνοντας την υπέρμετρη τουριστική και οικιστική ανάπτυξή του''.
Η ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών με το ηπειρωτικό σύστημα (τάχα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των νησιών) ήταν ο αρχικός σχεδιασμός της ΔΕΗ τη δεκαετία του 1990, αλλά μετά από τις έντονες αντιδράσεις των νησιωτικών κοινωνιών που προσέφυγαν στο ΣτΕ αυτή η σκέψη για τη διασύνδεση εγκαταλείφθηκε.
Τα τελευταία χρόνια επανέρχεται το θέμα της διασύνδεσης με αντίστροφη όμως πορεία, όπου πλέον προτάσσεται, φανερά και απροσχημάτιστα, η μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια θα προέρχεται από δεκάδες αιολικά πάρκα που θα εγκατασταθούν μαζικά σε ολόκληρη της νησιωτική επικράτεια. Ο προτεινόμενος αριθμός ανεμογεννητριών ανά νησί προβληματίζει: 111 α/γ στη Σκύρο, 85 στη Σέριφο, 2.561 στην Εύβοια, κ.τ.λ. (Δείτε αναλυτικό χάρτη στο τέλος του κειμένου)
Χιλιάδες υπερμεγέθεις ανεμογεννήτριες στο νησιωτικό χώρο με τις συνεπακόλουθες όμως καταστροφικές για το φυσικό τοπίο και τον τουρισμό συνέπειες από την βίαιη αυτή εκβιομηχάνιση Κάθε νησί κι ένα εργοστάσιο παραγωγής αιολικής ενέργειας για εξαγωγή στην ηπειρωτική χώρα. Στόχος, λοιπόν, της διασύνδεσης σήμερα δεν είναι η αυτάρκεια κάθε νησιού, αλλά η μετατροπή του σε τόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα αιολικά πάρκα. Ο μόνος ωφελημένος από αυτή την εξέλιξη θα είναι τα καρτέλ παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που κερδίζουν από την παχυλή επιδότηση στην κατασκευή και την πώληση της ενέργειας, ενώ σίγουρα χαμένος θα είναι οΝΤΌΠΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ που όχι μόνο θα πληρώνει πανάκριβους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και θα δει τον τόπο του να χάνει σε ΕΛΚΥΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ
Παρά τις παλαιότερες αντίθετες αποφάσεις του ΣτΕ, το οποίο είχε κρίνει ότι η ένταξη των μικρών νησιών στο μείζον δίκτυο υψηλής τάσης είναι αντίθετη στη φέρουσα ικανότητα των νησιών αυτών, γιατί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη διατάραξη του εύθραυστου οικοσυστήματος αλλά και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντός τους, παρατηρούμε σήμερα ένα πισωγύρισμα, όπου τα όρια κάθε νησιού αγνοούνται μπροστά στη βεβιασμένη ανάγκη παραγωγής, δήθεν καθαρής ενέργειας.

Αναρωτήθηκε άραγε κανείς πού οδηγούνται τα νησιά με τέτοια τεράστια για το μέγεθός τους έργα; Τι επιπτώσεις θα έχει στα ευαίσθητα νησιωτικά οικοσυστήματα η εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών πάρκων, τα οποία για να αναπτυχθούν και εγκατασταθούν προϋποθέτουν την ύπαρξη της πολυπόθητης διασύνδεσης;

Οι ιδιαιτερότητες των νησιών, (όσες έχουν απομείνει) είτε είναι φυσιογνωμικές είτε πολιτισμικές, έχουν ένα κοινό γνώρισμα, μια προϋπόθεση: Το μέτρο και τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα όρια των πόρων, όπως γης, νερού, υλικών, ενέργειας… Από την κλίμακα των οποίων καθορίζεται η ταυτότητά τους, η δε παραβίασή τους συνεπάγεται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ισοπέδωση.

Την καταστρατήγηση των ορίων της φέρουσας ικανότητας και τη συνεπαγόμενη αποδιάρθρωση του νησιωτικού μικροκόσμου ακολουθεί και η άμεση αλλοίωση των πολιτιστικών χαρακτηριστικών και του παραδοσιακού μοναδικού περιβάλλοντος των «χειροποίητων νησιών». Τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι μόνον ευπαθή οικοσυστήματα αλλά και ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Οι επιπτώσεις από την κατασκευή αιολικών πάρκων σε άλλες περιοχές είναι ήδη ορατές:
- Διανοίξεις δρόμων, δίκτυα και ΥΣ, στις τελευταίες ερημικές τοποθεσίες
- αποψίλωση βουνών και λόφων
- εξαφάνιση ενδιαιτημάτων μικρών ζώων
- θόρυβος και συνεχής κίνηση πτερυγίων εκεί που έπρεπε να βασιλεύει η σιωπή
Τα γιγάντια αιολικά πάρκα δεν μπορούν να ενταχθούν στο ήπιο και μικρής κλίμακας νησιωτικό τοπίο. Το ασύμβατο μέγεθός τους θα επισκιάσει όλα τα πολύτιμα στοιχεία του φυσικού και πολιτιστικού χώρου τους. Αν προσθέσουμε τις επεμβάσεις για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων τότε μιλάμε για πλήρη αλλοίωση της φυσιογνωμίας των νησιών.
Όμως η αρνητική επίδραση της διασύνδεσης με το ηπειρωτικό σύστημα πάει πιο βαθιά. Καλλιεργείται η ψευδής εντύπωση της άφθονης ενέργειας που έρχεται από μακριά και συνοδεύεται από την ανεξέλεγκτη χρήση και την αλόγιστη δόμηση. Ακολουθεί η παραμόρφωση του τοπίου από τη δημιουργία παράνομων οικοδομικών συγκροτημάτων, οικισμών κλπ. με άμεσο αποτέλεσμα τη δραματική υποβάθμιση των νησιών και τον συνακόλουθο οικονομικό μαρασμό τους που μόνο στον ποιοτικό τουρισμό και στις εναλλακτικές μορφές του, στις μικρές βιολογικές καλλιέργειες, θα μπορούσαν να στηριχθούν για να επιβιώσουν μακροπρόθεσμα.
Όσο για το «επιχείρημα» της αντικατάστασης των ρυπογόνων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στα νησιά με ηλεκτρικό ρεύμα που θα εισαχθεί από το ηπειρωτικό σύστημα, έτσι ώστε να καθίσταται αναγκαία η διασύνδεση, είναι ένα πρόσχημα αλλά και ένα «δόλωμα» που πρέπει να το σκεφθούν πολύ καλά οι νησιώτικες κοινωνίες.
Και μόνον το τερατώδες κόστος της εγκατάστασης του καλωδίου της διασύνδεσης, που ξεπερνά κατά τους υπολογισμούς της ίδιας της ΔΕΗ ή της ΔΕΣΜΗΕ τα 700.000.000 ευρώ, και μάλιστα σε καιρούς τέτοιας οικονομικής δυσπραγίας, θα έπρεπε να κάνει όλους τους νησιώτες πολύ προσεκτικούς, μπροστά στο επιχείρημα ότι «η διασύνδεση γίνεται για να έχουν τα νησιά καθαρό ρεύμα και για να απαλλαγούν από τους ρυπογόνους πετρελαιοβόρους σταθμούς της ΔΕΗ». Ας αφήσουμε βέβαια κατά μέρος το ότι τα κεφάλαια για τη διασύνδεση θα είναι από δημόσιους πόρους, ενώ τα κέρδη από τη λειτουργία των άγρια επιδοτούμενων αιολικών πάρκων ασφαλώς ιδιωτικά.
Η επί δεκαετίες πλήρης αδιαφορία της ΔΕΗ αλλά και του κεντρικού κράτους για τη ρύπανση που προξενούν οι σταθμοί αυτοί στα νησιά, καταδεικνύει με σαφήνεια ότι μόνον την αντιμετώπιση της ρύπανσης αυτής δεν σκέφτοναι εκείνοι που αποφάσισαν για την πραγματοποίηση της περιβόητης διασύνδεσης. Άλλωστε οι τρόποι για τη μείωση της ρύπανσης είναι διαθέσιμοι σήμερα με απείρως μικρότερα απαιτούμενα κεφάλαια.
Ο στόχος είναι φανερός και απροσχημάτιστος πλέον.
Η διασύνδεση γίνεται μόνον και μόνον για τη γιγάντωση των αιολικών πάρκων στα νησιά του Αιγαίου. Οι νέοι σχεδιασμοί δεν περιγράφουν πλέον απλά αιολικά πάρκα αλλά «συγκροτήματα» αιολικών πάρκων και μάλιστα με την χωροθέτηση τους εντελώς ανεξέλεγκτη, λόγω «υψίστου εθνικού συμφέροντος». Αν οι πυλώνες ήταν ανεπιθύμητοι τα επικείμενα συγκροτήματα αιολικών πάρκων θα είναι η νέα πραγματικότητα των νησιών με πολλαπλάσιες αρνητικές επιπτώσεις στις νησιώτικες κοινωνίες.
Και είναι, σήμερα, παγκοσμίως αποδεκτό ότι τουριστική αξιοποίηση, εναλλακτική ή μή, είναι ασύμβατη με τα συγκροτήματα αιολικών πάρκων. Πολύ περισσότερο για νησιά με το εύθραυστο τοπίο και την ευαίσθητη βιοποικιλότητα των μικρών ελληνικών νησιών.
Και τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι η σημερινή αλλά και η στο πολύ εγγύς μέλλον αναπτυσσόμενη τεχνολογία στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι σε θέση να δώσει ικανοποιητικές, καθαρές και φιλικές λύσεις στα νησιά του Αιγαίου. Εκείνο όμως που απαιτείται είναι ο σχεδιασμός με βάση τις αρχές της φέρουσας ικανότητας του κάθε νησιού, της διασποράς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και της εξοικονόμησης στην κατανάλωσή της.
ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανοιχτή Αγκαλιά και πάλι κοντά στους ακρίτες,με την 4η κατά σειρά εκστρατεία για το 2010 ,Διεξάγεται ήδη από τις 12 Μαϊου Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στην ακριτική Δωδεκάνησο και συγκεκριμένα στα νησιά ΝΙΣΥΡΟ, ΚΑΣΟ και ΧΑΛΚΗ που θα διαρκέσει ως τις 20 Μαϊου.
Τα τελευταία 13 χρόνια η Ανοικτή Αγκαλιά πραγματοποιεί με συνέπεια και ευθύνη προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό κάθε περιοχής που επισκέπτεται.
Με την αμέριστη στήριξη του Πολεμικού μας Ναυτικού, την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας & δια βίου Εκμάθησης και την στήριξη της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, η ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών είναι και πάλι κοντά στους ακρίτες μας.
Το Επιστημονικό Κλιμάκιο αποτελείται από Ιατρούς διαφόρων Ειδικοτήτων και Νοσηλευτές απο τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, και των τριών όπλων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις (Αιματολογικές, Βιοχημικές, Υπέρηχους, PSA, test PAP κ.α.) όλου του πληθυσμού.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς και τους εθελοντές που πιστοί στο καθήκον συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ακρίτες μας.
Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς: COSMOTE που είναι πάγιος χορηγός του προγράμματος, καθώς και τις εταιρείες: PFIZER, ALAPIS, NESTLE, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΛΗΤΩ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, SANOFI AVENTIS, GALENICA, ALPHA BANK, ΒΑΜΒΑΣ, GENZYME, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, PHARMASERVE, LILY, INTERAMERICAN, PROCTER & GAMBLE.
Πληροφορίες: ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, Τηλ: 210 – 772 , Fax: 210 – 7799646.

Υπεύθυνη: Κα Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος, κινητό: 6932454377

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

oKAΣΙΩΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010 ΑΡ ΦΥΛΛΟΥ 335 ΧΡ.30 ος

ΤΤΤΛΟΙ λαικοςπολιτισμος και παραδοση,τα απαντα του δ.ι.αντωνιου,πασχαλινη Κάσος,στην Αμερική ο έπαρχος μ.ερωτοκριτος,η olympic air θα συνεχίσει να προσγειώνεται στην κασο,τελευταία νέα απο το νησί,κοινωνικέ,30ς χρόνος μνήμης Σάββα Πέρσελη,κοινωνικά,πολύ κακό για το τίποτα,Πάσχα 2010,αντιπερατα και πριονατα,δραστηριότητες του δσ.απο Μάρτη 2009 εως Μάρτη 2010,το έθιμο του Εβραίου η καθαριότητα και οι σύλλογοι,υποψηφιότητες,η εορταγορα μας,συνάντηση προέδρων δωδεκανησιακών φορέων Αττικής,υποψηφιότητες,προσλήψεις,η εκδρομή της γ Λυκείου,διάκριση στη μαθητική εφημερίδα του γυμνάσιου Κάσου,πλακόστρωτα παντού,δελτίο τύπου,διάθεση ασθενοφόρου στο κ.υ.καρπαθου,δραστηριοτητες δημάρχου,ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Κάσου,προσοχή το φαρμακείο διανυκτερεύει θεατρική παράσταση της ομάδας φαρμακοποιών αθηνας-πειραια ψυχης ιαμα,ανταπόκριση απο την νεα υορκη.γραφουν τα παράπονα τους και ρωτουν.προγραμματα ν.ε.λ.ε
γραφουν ντινος ζαχαρης,μανωλης μαυρολεων,μηνας χατζηαντωνιου,νικολαος παπαγεωργιου

Gobierno condecora a Gobernador Helénico

Μια “τρύπα στο νερό” η σύσκεψη για την Υγεία

Μια “τρύπα στο νερό” η σύσκεψη για την Υγεία

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης της την 1η ημέρα κάθε μήνα στο ΑΤ Κάσου κρίθηκε χθες μετά την απολογία της με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή κ Λ. Βαλσαμή και του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ Ι. Μητσιόπουλου η κατηγορούμενη για «εισαγωγή και μεταφορά πολεμικών όπλων, πιστολιού, περιστρόφου, πυρομαχικών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού με σκοπό τη διάθεση τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργημάτων ή με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων, σωματείων ή ενώσεων προσώπων», Η. Ι. Ζ. του Ν. 47 ετών, κάτοικος Κάσου, που ασχολείται με οικιακά και συνελήφθη από υπαλλήλους του Τελωνείου Καρπάθου.
Η ανωτέρω όπως έγραψε και χθες η "δ" επιχείρησε να εκτελωνίσει στην Κάρπαθο 3 ξυλοκιβώτια που της είχε στείλει ο γαμπρός της Γ. Π. του Ε. από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. τα οποία περιείχαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι τύπου BERETTA 9 mm, ένα πολεμικό όπλο μάρκας ROMARM, 31 τεμάχια εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπλων καθώς και 4.927 τεμάχια πυρομαχικών (σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων).
Το πιστόλι BERETTA εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο εντός ηλεκτρονικής συσκευής VIDEO, ενώ το πολεμικό όπλο βρέθηκε αποσυναρμολογημένο σε πολλά τεμάχια.
Απολογούμενη ενώπιον του κ Ανακριτή η 47χρονη νοικοκυρά ισχυρίστηκε ότι δεν εγνώριζε ότι μέσα στα κιβώτια που της έστελλε η κόρη και ο γαμπρός της υπήρχαν όπλα και πυρομαχικά και ότι πίστευε ότι της είχαν στείλει είδη σπιτιού και δώρα γάμου.
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου της τηλεφώνησε ο γαμπρός της, ενημερώνοντας την ότι έστειλε τα κιβώτια και το τελωνείο Καρπάθου την ειδοποίησε ότι τα κιβώτια είχαν έλθει και ότι έπρεπε να μεταβεί στην Κάρπαθο για να τα εκτελωνίσει.
Κατέθεσε ακόμη ότι ο γαμπρός της είχε έλθει για τελευταία φορά στην Κάσο πριν από 3 με 5 έτη τονίζοντας ότι το χόμπι του είναι το κυνήγι και η σκοποβολή.
Εξέφρασε εξάλλου την απορία της γιατί ο γαμπρός της την δήλωσε παραλήπτρια των κιβωτίων και δεν επέλεξε την μητέρα του κάτοικο του ίδιου νησιού επισημαίνοντας παραπέρα ότι το τηλέφωνο που έδωσε στην ίδια αποστολή ήταν της μητέρας του.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης της παρέστησαν οι δικηγόροι κκ Γ. Χαρίτος και Στ. Κιουρτζής.

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο