Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

avanti popolo: Ο διοικητής του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα του ΣΔΟΕ!...

avanti popolo: Ο διοικητής του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα του ΣΔΟΕ!...:   Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Δηλαδή ο έμπιστος ...

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Giorgio Gaber: Καποιος ήταν κομμουνιστής επειδη... part1

Αποκάλυψη - Να ποιοι τα κονόμησαν από την ελληνική τραγωδία
700.000 ευρώ τον μήνα η αμοιβή του ξένου δικηγορικού γραφείου για τη διαπραγμάτευση των ελληνικών ομολόγων!
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών
Εκατομμύρια ευρώ, αν όχι δισεκατομμύρια, κατέβαλε η κυβέρνηση σε ξένα δικηγορικά γραφεία και οικονομικούς συμβούλους, χωρίς καμία διαφανή διαδικασία και έγκριση από τη Βουλή και δίχως το παραμικρό ίχνος δημοσιότητας.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς βλέποντας τις υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η πληρωμή διάσημων διεθνών δικηγορικών γραφείων, με εμπειρία στη διαπραγμάτευση ομολόγων. Μία από αυτές τις αποφάσεις αφορά το δικηγορικό γραφείο Cleary Gottlieb Steen and Hamilton LLP, το οποίο προσέλαβε η κυβέρνηση με αμοιβή 700.000 ευρώ τον μήνα (!), χωρίς μάλιστα να αναφέρεται στην απόφαση για πόσους μήνες θα προσφέρει τις νομικές υπηρεσίες του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω δικηγορικό γραφείο το είχε προσλάβει η κυβέρνηση της Αργεντινής για τη διαχείριση του χρέους της. Στην υπ' αριθ. πρωτ. 2/87288/0023/30.11.2012 απόφαση με θέμα «Έγκριση δαπάνης για την καταβολή αμοιβής στο δικηγορικό γραφείο Cleary Gottlieb Steen and Hamilton LLP», την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αναφέρονται τα εξής: «Εγκρίνουμε τη δαπάνη που θα καταβληθεί για αμοιβή στο δικηγορικό γραφείο Cleary Gottlieb Steen and Hamilton LLP (CGSH), στο οποίο, σύμφωνα με το αριθμ. 198/28.11.2012 πρακτικό του ΔΣ του ΟΔΔΗΧ, θα ανατεθούν καθήκοντα διεθνούς νομικού συμβούλου για: α) ζητήματα της διαδικασίας επαναγοράς ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τον ιδιωτικό τομέα σε εφαρμογή της δήλωσης του Eurogroup για την Ελλάδα της 27ης Νοεμβρίου 2012 και β) ζητήματα παρεπόμενα της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων του Μαρτίου / Απριλίου 2012 (PSI bond exchange)». Ως προς την αμοιβή, στην απόφαση αναφέρεται: «Η μέγιστη συνολική δαπάνη παροχής των ανωτέρω νομικών υπηρεσιών εκ μέρους της CGSH ανέρχεται σε επτακόσιες χιλιάδες (700.000) ευρώ μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών εξόδων».

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Λιό Ρε'ι'ση , Ανδριανός

"Αετός" - Ανδριανός Χασαπλαδάκης

Ικαριώτιος χορός και Σκοπός του Γαμπρού Κάσου.

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο