Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΥΛΙΚΑ• 5 ΑΒΓΑ• 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ• ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ• ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΦΡΕΣΚΟ• 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ ΣΚΟΝΗ• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ BAKING POWDER• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ• ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΟΝΙΑΚ• 1 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ• ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ• 1 ΒΑΝΙΛΙΑ• 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ• 500γρ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ(ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ BAKING POWDER) ΕΚΤΕΛΕΣΗΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΕΓΚΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 6 – 7 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ. ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ) ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ BAKING ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ. ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΑΨΙ. ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170?C ΓΙΑ 45 – 50 ΛΕΠΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΗΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο