Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η κατασκευή των σφαγείων στην Κάσο θα είναι από τα πρώτα έργα που θααααααααααα προταθούν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου για ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλταζής», όπως δήλωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης. Τα σφαγεία, όπως εξήγησε, είναι δημοτικά αλλά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου ανέλαβε την πρωτοβουλία κατασκευής τους στην Κάσο, όπως έπραξε στη Λέρο και στη Σύμη. Το ποσό των 200.000 ευρώ που πρέπει να διαθέσει ο Δήμος Κάσου για την κατασκευή των σφαγείων θα το πληρώσει η Νομαρχία Δωδεκανήσου. Στη μη έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου απέδωσε ο κ. Μαχαιρίδης την καθυστέρηση υλοποίησής τους και τη μη χρηματοδότησή τους από το ΓΆ ΚΠΣ. «Ο νομάρχης λειτουργεί με βάση την ενημέρωση που έχει από τις υπηρεσίες του. Τα σφαγεία στην Κάσο είναι από τα λίγα έργα που θέλαμε να κατασκευάσουμε και δεν μπορέσαμε» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης. Για εμπαιγμό κατηγόρησε τον νομάρχη για το θέμα των σφαγείων της Κάσου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του νομαρχιακού συμβουλίου Βασίλης Υψηλάντης, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του για την τακτική που ακολουθεί η Νομαρχιακή Αρχή, η οποία όπως είπε, αποφεύγει το έργο και την ουσία. «Η Δωδεκάνησος δεν πάει μπροστά, τα έργα δεν προωθούνται και υπάρχει ένας συνολικότερος εμπαιγμός της κοινωνίας, των πολιτών και του τόπου» επεσήμανε ο κ. Υψηλάντη

1 σχόλιο:

dyosmaraki είπε...

Ακουσα ΘΑΑΑΑΑΑΑ κι έτρεξα....!!!
Λοιπόν το σενάριο σε άλλες περιοχές έχει ως εξής : ο εκσυγχρονισμός ή η κατασκευή (δημοτικών) σφαγείων συνήθως καθυστερούν για πολύυυυυ καιρό να γίνουν. Επειτα χάνονται οι προθεσμίες για τις κοινοτικές επιδοτήσεις. Κι έπειτα ως δια μαγείας ξαφνικά ξεφυτρώνει κάποιο ιδιωτικό σφαγείο και παίρνει αυτό όλες τις επιδοτήσεις....και ολοκληρώνεται!!!
Εύχομαι αυτό το σενάριο να μην ισχύσει σε εσάς και ΝΑΑΑΑΑΑΑ κατασκευαστεί κάποτε, κάπου το (δημοτικό) σφαγείο που τόσο έχει ανάγκη η Κάσος.

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger