Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΚΟΜΜΑΤΑ
































ΠΉΞΑΜΕ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
Εκτός από τα πέντε που είναι στη Βουλή (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ), είναι ΚΑΙ τα εξής: Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο (ΠΑΜΜΕ) (Σ. Παπαθεμελής), Δράση (Στέφανος Μάνος, Α. Αβραντίνης, Α. Αϊβαλιώτης, Α. Καρίπογλου. Ι. Κτιστάκης, Ι. Μπουτάρης), Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης), Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος), Αγωνιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΣΚΕ) (Ν. Καργόπουλος, Ν. Λεοντόπουλος, Σ. Στενός), Κόμμα Φιλελευθέρων (Εμμ. Καλιγιάννης), Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής), Οικολόγοι Ελλάδας - Κ. Παπανικόλας - Πολιτική Κάθαρση (Κ. Παπανικόλας), Οικολόγοι Πράσινοι (εκτελεστική επιτροπή Φ. Δραγούμης, Ε. Ζώτου, Ο. Κολοκούρης, Α. Λεμπέση, Ε. Μυριβήλη, Ν. Χρυσόγελος), ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (διοικούσα επιτροπή: Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Ε. Κωνσταντινοπούλου, Δ. Γουρνάς), Μαρξιστικό - Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Αν. Παπαδόπουλος, Π. Κουφοβασίλης), Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας, Σάββας Μιχαήλ), Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Γεώργιος Τσαγκανέλιας), Φιλελεύθερη Συμμαχία (Φωτ. Περλικός), Κοινωνία (Εμμ. Βολουδάκης), Λευκό (Κ. Ντάλιος), Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο (Σ. Αναστασιάδης), Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) διοικούσα επιτροπή 13 ατόμων, Πατριωτικό Ανθρωπιστικό Κίνημα (ΠΑΝΑΚ) (Γ. Δόντας), Κόμμα Νέων (Κ. Τοψόγλου), Ελληνική Ενότητα (ΕΛ.ΕΝ.) (Β. Πρωτόπαπας), Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Γ. Κόκκας).

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ(ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ)

Στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθορίζεται στο άρθρο 5 ότι με απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ θα προσδιοριστούν όροι εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στα κτήρια. Οι όροι αυτοί θα αναφέρονται στις ανάγκες αισθητικής, στο ποσοστό κάλυψης, σε θέματα μόνωσης. δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση Φ/Β πάνω σε απολήξεις κλιμακοστασίων, σε παραδοσιακούς οικισμούς και διατηρητέα κτήρια, εκτός και εάν επιτρέπονται από τους ειδικούς όρους δόμησης, που διέπουν τους οικισμούς και τα κτήρια αυτά.
Για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε κτήρια δεν θα χρειάζεται άδεια της Πολεοδομίας, ούτε έγκριση από την ΕΠΑΕ (Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου), αλλά μόνο έγκριση έναρξης εργασιών μικρής κλίμακας από την Πολεοδομία. Η ρύθμιση αυτή ισχύει για όλα τα κτήρια σε εντός και εκτός σχεδίου περιοχές και συνιστά σημαντική απλοποίηση της διαδικασίας, καθώς εκτός της συρρίκνωσης του χρόνου έκδοσης (η έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας είναι δυνατόν να εκδοθεί αυθημερόν) η ρύθμιση δεν απαιτεί φορολογικές κρατήσεις, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος αδειοδότησης.

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ


ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Προβλέπουμε τη ριζική αναδιάρθρωση του συστήματος ναυτικής εκπαίδευσης, Προβλέπετο προγραμμα της νέας δημοκρατίας την καθιέρωση του επαγγελματικού Λυκείου και την κατάργηση των TEE καθώς και την αποκατάσταση της φυσιογνωμίας των IEK, ως ιδρυμάτων κατάρτισης, διευρύνεται ο δίαυλος μέσω του οποίου οι απόφοιτοι του επαγγελματικού Λυκείου ναυτικής ή συναφούς κατεύθυνσης θα τύχουν εκπαίδευσης και πιστοποίησης ως πλοίαρχοι ή μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού
Αναγνώριση του καταληκτικού διπλώματος των Πλοιάρχων και A’ Μηχανικών ως τίτλου ισότιμου των AEI. Mε το μέτρο αυτό τους δίνεται η δυνατότητα μετά το τέλος της θαλάσσιας υπηρεσίας να χρησιμοποιηθούν σε θέσεις υψηλής αξίας στη στεριά και να έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία της Ναυτικής εκπαίδευσης αλλά και της πανεπιστημιακής μετεκπαίδευσης από την οποία είναι σήμερα αποκλεισμένοι (Σημ. για το θέμα η NΔ έχει κάνει ονομαστική ψηφοφορία στη Bουλή.).
Παράλληλα προχωρούμε στην αναγνώριση της λειτουργίας ιδιωτικών επαγγελαμτικών λυκείων και IEK, που θα καλύπτουν την επαγγελματική κατάρτιση πλοιάρχων , Oι εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος ναυτικής ικανότητας θα διενεργούνται από το KEΣEN Kέντρο Eπιμόρφωσης Σχολών Eμπορικού Nαυτικού.
Oι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού αναβαθμίζονται μέσω (α) της αναμόρφωσης του συστήματος πρόσληψης, αξιολόγησης, επιμόρφωσης και εξέλιξης του διδακτικού προσωπικού τους και (β) μέσω της βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής . Ενθαρρύνεται η χρησιμοποίηση σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης των νέων δυνατοτήτων της πληροφορικής με τη χρησιμοποίηση πολυμέσων και συστημάτων εκπαίδευσης εξ αποστάσεως. Για τη διευκόλυνση της προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα θα λειτουργήσουν Eπαγγελματικά Λύκεια ναυτικής κατεύθυνσης σε , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, το κράτος θα επιχορηγεί το κόστος των Eλλήνων δοκίμων και στις δυο περιόδους θαλάσσιας υπηρεσίας, που προβλέπονται από το σύστημα της εναλλασσόμενης εκπαίδευσης (sandwich courses).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ
ΜΕ δεδομένο ότι το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το NAT ,εξαιτίας της πολιτικής των κυβερνήσεων των τελευταίων ΕΤΩΝ το κράτος θα συνεχίσει να καλύπτει τα ελλείμματα του σημερινού NAT και το νέο σύστημα ασφάλισης θα αφορά τους νεοεισερχόμενους στο ναυτικό επάγγελμα.
Για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Έλληνα ναυτικού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και με προϋποθέσεις το κράτος θα επιδοτεί μέχρι ορισμένου ποσοστού τις εργοδοτικές εισφορές για να διατηρηθούν θέσεις εργασίας στην θάλασσα όπου αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες του ανταγωνισμού.
ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ
Σε σχέση με την ακτοπλοΐα η Nέα Δημοκρατία αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία ελεύθερου ανταγωνισμού και στη δημιουργία συνθηκών υψηλής ασφάλειας στις δημόσιες συγκοινωνίες. Tη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί ΝΕΟΤΕΥΚΤΑ πλοία και έχει αυξηθεί η κίνηση επιβατών και οχημάτων, τα λιμάνια της χώρας παραμένουν ουσιαστικά στην ίδια από δεκαετίες κατάσταση. Παρά τις προειδοποιήσεις των πλέον αρμόδιων, των πλοιάρχων του Eμπορικού Nαυτικού, με συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των ελλείψεων,
H Nέα Δημοκρατία εγγυάται τη συνεχή και αποτελεσματική κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών της χώρας μέσα από ποιοτικές, οικονομικές για τον πολίτη και λειτουργικές ακτοπλοϊκές υπηρεσίες.
Aποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αποτελεσματική λειτουργία του συγκοινωνιακού δικτύου με τις νησιωτικές περιοχές της χώρας, όπου αυτό δεν είναι οικονομικά βιώσιμο. Γι’ αυτό διαχωρίζουμε πλήρως τις οικονομικά βιώσιμες από τις μη οικονομικά συμφέρουσες ακτοπλοϊκές γραμμές. Aναθεωρούμε τον 2932/2001 ώστε να γίνει συμβατός με το Eυρωπαϊκό κανονισμό 3577/1992 και να αποφευχθεί η παραπομπή της χώρας μας στο Eυρωπαϊκό Δικαστήριο. Tο πλέγμα των δρομολογίων και οι προδιαγραφές που επιβάλλει μια σύγχρονη ποιοτική Nαυτιλία για τις δευτερεύουσες γραμμές καθορίζονται από το κράτος το οποίο προβαίνει σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με ποιοτικά κριτήρια σύμφωνα με τους κανόνες της Eυρωπαϊκής Ένωσης, για την κάλυψη των αναγκών, με τακτικά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Για τις μη οικονομικά συμφέρουσες γραμμές προβλέπεται σαφές ναυλολόγιο, προσιτό για τους επιβάτες και τα οχήματα, με ποιοτικά κριτήρια σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της Eυρωπαϊκής Ένωσης, για την κάλυψη των αναγκών, με τακτικά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Tο κράτος θα επιδοτεί το επιπλέον κόστος που θα προκύπτει από το μειοδοτικό διαγωνισμό.
Στις οικονομικά βιώσιμες γραμμές θα ενθαρρύνεται ο υγιής ανταγωνισμός, με παράλληλη κατάργηση των παρεμβάσεων του κράτους που δεν αφορούν την τήρηση κανόνων ασφαλείας και πρόληψης των ατυχημάτων και των ποιοτικών προδιαγραφών.
Για να γίνουν πιο προσιτές στον επιβάτη αλλά και τον νησιώτη οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες καταργούμε τον επίναυλο 3% που επέβαλε η κυβέρνηση στην τιμή του εισιτηρίου για την επιδότηση των δευτερευουσών γραμμών. Tο κόστος για τη στήριξη της νησιωτικής Eλλάδας πρέπει να το επωμίζεται η πολιτεία και όχι να μετακυλύετε στους κατοίκους της.
Για την αποτελεσματικότερη και ενιαία εφαρμογή των κανόνων ανταγωνισμού καταργείται η Pυθμιστική Aρχή Θαλασσίων Eνδομεταφορών (PAΘE) και η αρμοδιότητές της και το προσωπικό της μεταφέρονται στην επιτροπή Aνταγωνισμού.
Πιστεύουμε ότι η επαρκής ακτοπλοϊκή διασύνδεση πρέπει να εξασφαλίζεται χωρίς να νοθεύ­εται ο ανταγωνισμός και χωρίς να καταργείται στην πράξη η απελευθέρωση της ακτοπλοϊκής αγοράς. H οργάνωση του συστήματος καθολικής υπηρεσίας δεν θα πρέπει να θέτει περιορισμούς που μειώνουν την αποτελεσματικότητα της αγοράς και ουσιαστικά ακυρώνουν τα οφέλη που αναμένονται από την απελευθέρωση.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Ο ΚΑΣΙΩΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 ΑΡ.ΦΥΛ.324 ΧΡΟΝΟΣ 30ς


Πάσχα στην κασο,προς εξομάλυνση το ακτοπλοϊκό,το χρονογράφημα μας,άνοιξε το κ.ε.π?,κοινωνικα,εκεινοι που έφυγαν,μνήμη Σάββα Πέρσελη,ευχαριστήρια,απολογισμός πρώην αντιδημάρχου,σύντομα άλλα σημαντικά,εξομολογήσεις του Μάριου,η οικοδομικήδραστηριότητα,εν πλω,επισκέψεις και συσκεψεις.σχολια,κρίσεις και επικρίσεις,απολογισμόςεπαρχείου,οι επισκέπτες του πασχα.τιμη στον Ελευθέριο Βενιζέλο
αρθογραφουν.παπαγεωργιου νικολας.ζαχαρης ντινος,μαυρολεων μανωλης

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ

27 ΤΕΤΑΡΤΗ
7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΤΤΑΛΕΙΑ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ-ΚΑΜΟΥΚΑΛΕ)
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 600€
27/5: ΑΝΑΧ. ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 2/6
ΤΗΛ. 210-4116537
29 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΩΝ
ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ – ΜΟΛΥΒΟ – ΠΕΤΡΑ)
ΤΗΛ.: 2109619282, 2106748011
Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ
7 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Ν. ΚΑΣΟΥ –
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
13 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Ν. ΗΛΕΙΑΣ)
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ) 40 €
14 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ)
20 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΥΝΕΣΚΟ
ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ κ΄ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ)
ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΛΠ
21 ΚΥΡΙΑΚΗ
24 ΤΕΤΑΡΤΗ
7μμ: ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΑΙΓΛΗ” ΖΑΠΠΕΙΟΥ.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΑΜΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΛΙΟ 2009

ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι ουσιαστικά η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου και προστατευόμενου μέλους της οικογένειάς τους στη χώρα μας. Με τον ΑΜΚΑ θα εξυπηρετήστε πιο εύκολα και γρήγορα σε όλες σας τις συναλλαγές που αφορούν την εργασία και την ασφάλιση όπως: να προχωρήσετε σε έναρξη απασχόλησης και ασφάλισης, να καταβάλετε τις ασφαλιστικές σας εισφορές, να εκδώσετε ή να ανανεώσετε το βιβλιάριο ασθένειας, να πάρετε τη σύνταξή σας ή τις οποιεσδήποτε παροχές, επιδόματα και βοηθήματα και όλα αυτά με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο ΑΜΚΑ αντικαθιστά τον Αριθμό Μητρώου (ΑΜ) που μέχρι σήμερα χορηγούν οι Ασφαλιστικοί Φορείς στους ασφαλιζόμενους και στους συνταξιούχους, κάνοντας τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη.
Θα είναι απαραίτητος από τον Ιούλιο του 2009. Η απόδοσή του γίνεται σε όλα τα ΚΕΠ και τα γραφεία ΑΜΚΑ που λειτουργούν σε Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ & ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ







, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/4/2009.σε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Αναστάση Παπαληγούρα, τον Υφυπουργό κ. Πάνο Καμένο, και αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας Αιγαίου και νησιωτικής πολίτικης οι εκπρόσωποι των νησιών.ΕΠΑΡΧΟς ΚΑΡΠΑΘΟΥ -ΚΑΣΟΥ κ Μ.ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΟΥ Δ.ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ.Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ Κ.ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ,Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΣ Ε.ΠΑΝΑΓΗ,Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ Π.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ,ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ Χ.ΡΟΥΣΣΟΣ μετέφεραν την αγωνία των νησιωτών για τον απαράδεκτο τρόπο που η GA FERIES (AGOYDHMOS) εκτελεί τα δρομολόγια που της ανατέθηκαν και συγκεκριμένα τα δύο δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Μήλος – Ηράκλειο – Κάσος – Κάρπαθος – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδος, τα οποία τις περισσότερες φορές ακυρώνονται και παρουσιάζονται μεγάλες καθυστερήσεις κλπ δήλωσαν ότι δεν ανέχονται άλλο την κατάσταση αυτή. Η ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύτηκε ότι :
Τα δύο δρομολόγια, που πραγματοποιούνται από Πειραιά μέσω Κυκλάδων προς Δωδεκάνησα, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, όπως εκτελούνται μέχρι σήμερα και μέχρις ολοκλήρωσης του διαγωνισμού, ΠΟΥ βρίσκεται σε εξέλιξη,
Για τα άλλα δύο (2) δρομολόγια Πειραιάς–Κυκλάδες–Ηράκλειο- Δωδεκάνησα) ΘΑΑΑΑεπιβληθούν κυρώσεις και ΘΑΑΑΑ κηρυχθεί έκπτωτη η Ναυτιλιακή Εταιρεία, που τα ανέλαβε, σε περίπτωση, που ακυρωθούν δρομολόγια, παρουσιαστούν καθυστερήσεις στην αναχώρηση, προσέγγιση κλπ και θα ανατεθεί η υλοποίηση των δρομολογίων σε άλλη εταιρεία,
Το Υπουργείο θα λάβει κάθε μέτρο για το άμεσο «άνοιγμα των πλάνων» των δρομολογίων όλων των πλοίων που προσεγγίζουν τα νησιά,
• συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συνάντηση μετά από ένα μήνα για επανεκτιμηθεί η κατάσταση, αφού τηρηθούν τα παραπάνω.Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger