Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡ.ΠΑΥΛΙΔΗ(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ)


Ο κ. Αρ. Παυλίδης προέβη χθες το βράδυ στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:
Πανικός κατέλαβε τη Ρηγίλλης, όταν διαπίστωσε ότι ευρίσκομαι στη Ρόδο για να μετάσχω στην προσυνεδριακή εκδήλωση, στην οποία, άλλωστε, ήμουν επίσημα προσκεκλημένος και δια της υπογραφής του Προέδρου της ΝΔ.
Ο πανικός εκδηλώθηκε με τηλεφώνημα του Δ/ντή του Γραφείου του κ. Α. Σαμαρά που μου μετέδωσε ότι: «Ο Πρόεδρος επιθυμεί να μην παραστείτε στην αυριανή Συνδιάσκεψη». Η απάντηση μου: «Διαβιβάσατε στον κ. Πρόεδρο ότι παρακαλώ να μου το ανακοινώσει ο ίδιος αύριο που θα είμαι απέναντι του στη συνάντηση που γίνεται στην πατρίδα μου Ρόδο».
Εντός δεκαπέντε λεπτών ολοκληρώθηκε, με τρόπο κωμικό, η διαδικασία λήψης της απόφασης διαγραφής μου διότι «προκαλώ βλάβη στη λειτουργία του κόμματος», με εισηγητή, μάλιστα, τον κ. Α. Σαμαρά, εξαιτίας του οποίου η ΝΔ υπέστη τέτοια βλάβη που την πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Την ώρα που η χώρα καταποντίζεται και ο λαός μας αγωνιά για το αύριο, ο Πρόεδρος της ΝΔ αντί να κηρύξει πανστρατιά για ουσιαστική συμμετοχή στην ανόρθωση της οικονομίας μας, ανοίγει πληγές στο κόμμα που κανένα σφουγγάρι δε μπορεί να τις καθαρίσει.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ με τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί, μπορεί να με απεμάκρυνε από το κόμμα του οποίου είμαι αμετακίνητα μέλος από της ιδρύσεως του, αλλά από την «παράταξη», και κυρίως από την συνείδηση των Δωδεκανησίων, που με τιμούν με την ψήφο τους επί 30 και πλέον χρόνια, δε μπορεί, να με διαγράψει ό,τι και να κάμει, όπως δε μπορεί αφ' ενός να διαγράψει την ιστορία, τόσο τη δική μου, όσο και τη δική του, αφ' ετέρου να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να συνεχίσω ν' αγωνίζομαι για τον τόπο μας.ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο