Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σε επιτήρηση οι Δήμοι Ρόδου και Τήλου με χρέη πάνω από 150% των τακτικών τους εσόδων. Η Σύμη στο πορτοκαλί δηλαδή με χρέη 100%-150% των τακτικών τους εσόδων. Πάγωμα προσλήψεων,
περιορισμός δημοσίων σχέσεων και πάγωμα έργων αλλά και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων τους, μείωση έως και 55% των δόσεων και επανεξέταση κατά περίπτωση του επιτοκίου με κάλυψη των χρεών. Η Καθημερινή μάλιστα αναφέρει ότι θα υπάρξει και τρόικα αλλά ελληνικά που θα αναλάβει τον έλεγχο για την τήρηση του προγράμματος απαρτιζόμενη από Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το Γενικό Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωπο της ΚΕΔΚΕ. Στην Ελευθεροτυπία η πλήρης λίστα των Δήμων στο κόκκινο και στο πορτοκαλί.
2. Στο "τσακ" την γλύτωσαν οι Αλευρόμυλοι. Μετά από εξώδικο που έστειλε ο επιχειρηματίας Ι. Κυπριάδης ξεκίνησε το πρωί στις 6.00 η καταδάφιση η οποία ευτυχώς σταμάτησε από την αστυνομία στις 6.30. Στο αυτόφωρο ο επιχειρηματίας, έπεσαν ένα-δυο τοίχοι.
3.Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ ζήτησε ο δήμαρχος Ρόδου για να συζητηθούν τα ενεργειακά θέματα του νησιού.
4. Καμία ανταπόκριση της ΥΠΑ στα αιτήματα του Δήμου Ρόδου για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της αποπληρωμής των χρεών της ΥΠΑ για σκουπίδια, αποχέτευση και τέλη ύδρευσης.
5. Νομοθετική ρύθμιση ζητάει ο Μαχαιρίδης για να συνεχίσει να λειτουργεί το πλωτό ιατρείο "Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας" που κυρίως παρέχει υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους των μικρών νησιών.
6. Συλλαλητήριο στο Μανδράκι της Νισύρου κατά της εκμετάλλευσης της γεωθερμίας από τη ΔΕΗ.
7. 20.000 υπογραφές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατά των πυρηνικών.
8. Καλύτερο σχεδιασμό και απεμπλοκή των προσλήψεων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ για την αντιπυρική κάλυψη του νησιού ζήτησε ο δήμαρχος Ρόδου σε σύσκεψη για την πολιτική προστασία στην οποία συμμετείχαν Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι Αττικής και Νήσων Αιγαίου.
9. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΠΡΩΗΝ. Το θέμα στη Βουλή. Με απόφαση του ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Φώτη Χατζημιχάλη ανατίθεται στο δικηγορικό γραφείο του κ. Μπρακουμάτσου στην ΤΡΙΠΟΛΗ η νομική υποστήριξη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αιγαίου έως τον Απρίλιο του 2012 έναντι 40.000 €.
10. Με εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη, οι υπάλληλοι της ΓΓΑ έλαβαν 540.000 ευρώ ως μπόνους, για την…αποδοτικότητά τους τρεις πρώτους μήνες του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger