Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

KOINΩ ΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ



Tο FaShionFReaks.gr ευαισθητοποιημένο θέλοντας να βοηθήσει στην τρέχουσα κοινωνική κατάσταση της πόλης μας, εγκαινιάζει την πρώτη του φιλανθρωπική ενέργεια, το “LoveBag". 

Κατά την διεξαγωγή του “LoveΒag” θα εγκατασταθούν σάκοι σε αρκετά καταστήματα ρούχων της Αθήνας και του Πειραιά, στους οποίους οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να τοποθετούν ρούχα που δεν χρειάζονται. Η συλλογή των ρούχων θα γίνει από άτομα του FaShionFReaks.gr, και τα ρούχα θα μοιραστούν σε ομάδες ανθρώπων που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Η ενέργειά μας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013. Κύριος στόχος μας είναι κάθε μαγαζί να μπορέσει να γεμίσει τους σάκους του πάνω από μια φορά. 

Τα ονόματα των καταστημάτων τα οποία θα φιλοξενήσουν τους σάκους του “LoveΒag” θα δημοσιευτούν στο FaShionFReaks.gr σε λίστα με τους υποστηρικτές της συγκεκριμένης ενέργειας. 

Να σημειώσουμε ότι την προσπάθεια μας στηρίζουν ήδη αρκετοί fashion bloggers αλλά και επιχειρήσεις τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!!! 

Αν και εσείς έχετε κάποιο κατάστημα στο οποίο μπορείτε και θέλετε να φιλοξενήσετε ένα "LoveBag" μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@fashionfreaks.gr ή με inbox στο facebook page μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger