Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

επιστολή παραίτησης του επικεφαλής της αντιπολιτευσης


29/4/2013
Προς τον  Δήμαρχο, τον Πρόεδρο
και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Κάσου
ΚΑΣΟΣ

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου,

Με  την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και  στις δυο παρατάξεις που προσπάθησαν  και προσπαθούν να καλυτερεύσουν  τις συνθήκες επιβίωσης και ποιότητας  ζωής της Κάσου.


Από την άλλη θέλω να καταδικάσω τις  ενέργειες (ή και την απραξία) όσων λειτούργησαν με αντιδημοκρατικό και αντικανονικό τρόπο από όπου και εάν προέρχονταν εναντίον των συμφερόντων του Κασιώτικου λαού.

Το  Ελληνικό Κράτος γεμάτο από παραδείγματα ανευθυνότητας, λεηλασίας των χρημάτων  των πολιτών του και την  ανήθικη στάση των μεγάλων  ΜΜΕ έχει προδόσει την Κάσο και  τους πολίτες της. 

Η πλειοψηφία των πολιτικών της  Δωδεκανήσου επέδειξαν ασέβεια  προς τον Κασιώτικο λαό και  δεν εκπροσώπησαν τα προβλήματα του  ηρωικού αυτού νησιού όπως είχαν  υποχρέωση να κάνουν.

Δυστυχώς  δεν μου επετράπη από πρόσωπα  και συνθήκες να υπηρετήσω με επιτυχία την εντολή του Κασιώτικου λαού ως Αρχηγός της Αντιπολίτευσης. Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον λαό της Κάσου και πιστεύω ότι η ειλικρίνεια έχει την αξία της. Παραμένω ως Αρχηγός της παράταξης ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ αλλά παραιτούμαι από την θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών από τις εκλογές, εφ όσον το δεχθεί.

Εύχομαι στο μέλλον οι πολίτες της Κάσου  να αναδείξουν τους πολίτες αυτούς που μπορούν ελεύθερα να φέρουν λύσεις στα προβλήματα  με σεβασμό προς τον κυρίαρχο Κασιώτικο λαό.

Παρακαλώ  δεχθείτε την παραίτησή μου και  σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για  το μέλλον.

Με  τιμή,
Ηλίας Γαλανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger