-ΥΛΙΚΑ:8 ΜΗΛΑ,ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ,4 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ,50 ΓΡ.ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΞΑΝΘΕΣ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΚΑΝΕΛΑ .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΠΛΕΝΟΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ,ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ
ΜΕΛΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΛΟΥ.ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30-40'. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ
ΜΗΛΑ ΧΛΙΑΡΑ ΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΝΕΛΑ
Η κρίση μας έκανε και κάτι καλό
-
Η κρίση μας έκανε και κάτι καλό τελικά.
Μας έφερε πιό κοντά, γίναμε πιο συμπονετικοί, νοιαζόμαστε περισσότερο για
τον συνάνθρωπό μας, βοηθάμε και ελεούμε...
Πριν από 5 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου