Υλικά:• 3 1/2 φλυζάνια μούστο • 1/2 φλυζάνι νισεστέ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ ΤΣΟΥΚΆΛΑ ΦΡΥ)• 1/2 φλυζάνι νερό • Εμετι Σουσάμι τσε κανέλα • Αμύγδαλα ξεφλουισμένα και κοπανισμένα για άρτυμα
Εκτέλεση:
1. Βάζετε στα κουμιλα το μούστο να βράσει.
2. Προσθέτετε το νισεστέ και ταράσεται
3. Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το νισεστε λίγο-λίγο ανακατεύοντας πολύ γλήορα να μην σβολιάσει.
4. Ανακατεύγετε συνεχώς μέχρι να έσει.
5. Σερβίρετε σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσει.
6. Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι.
ΣΥΝΤΑΓΗ.Βρετος Μανος CHEF
Η κρίση μας έκανε και κάτι καλό
-
Η κρίση μας έκανε και κάτι καλό τελικά.
Μας έφερε πιό κοντά, γίναμε πιο συμπονετικοί, νοιαζόμαστε περισσότερο για
τον συνάνθρωπό μας, βοηθάμε και ελεούμε...
Πριν από 5 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου