Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ


«Οταν είσαι σε στεριά και υπάρξει πρόβλημα, παίρνεις έναν... γάιδαρο και... πας. Οταν, όμως, γύρω γύρω, έχεις θάλασσα και είσαι σε μια βραχονησίδα, έρημος, μες στο Αιγαίο, και δεν φθάνει πλοίο, τι μπορείς να κάνεις; Εχεις παιδιά, εγγόνια, πέφτεις για ύπνο το βράδυ και το μόνο που νιώθεις είναι τρομαχτική ανασφάλεια... Εγώ που τα λέω αυτά, στην παράταξη που κυβερνάει ανήκω. Αλλά, αναρωτιέμαι, ο κ. Παπαληγούρας και ο κ. Καμμένος τι δουλειά πρέπει να κάνουν στο υπουργείο. Να φέρνουν τα Χριστούγεννα δωράκια στα παιδιά ή μήπως να μας εξασφαλίσουν καράβια;...».Με αυτά τα σταράτα λόγια του γραμματέα της κοινότητας Φολεγάνδρου κ. Στέλιου Βενιού περιγράφονται η αγωνία και το αίσθημα της εγκατάλειψης, που έζησαν, μέσα στον Ιανουάριο, κάτοικοι νησιών της άγονης, που δεν έβλεπαν το πλοίο να έρχεται από τον Πειραιά.
Το «Εθνος» δημοσιεύει σήμερα τις δηλώσεις του δημάρχου της Κάσου,
Ο δήμαρχος Κάσου κ. Δημήτρης Ερωτόκριτος τονίζει: «Η Κάσος έχει αεροδρόμιο, αλλά μας ενδιαφέρει η σύνδεση με Πειραιά. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη της ακριτικής περιοχής χωρίς σωστή συγκοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε την απάντηση του κ. Καμμένου πως το "Μιλένα" έφθασε εδώ σε 42 ώρες, γιατί έπρεπε να καλύψει και άλλα νησιά. Να βάλουν 2 και 3 καράβια. Αγονη είναι η γραμμή τον Γενάρη, όχι από Μάιο μέχρι Σεπτέμβρη, που ο εφοπλιστής και επιδότηση γερή παίρνει και έχει πληρότητα. Δεν είναι επίσης επιχείρημα ότι στο λιμάνι μας δεν μπορούν να μπουν μεγάλα καράβια. Ζητάμε σύγχρονα, γρήγορα καράβια. Οι εφοπλιστές, όσα ζητούν τα παίρνουν. Ζητάμε να τηρούνται κατά γράμμα (ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΟΤΣΙΝΟ ΜΑΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)περισσότερα στην ΚΑSOS NEWS

ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Καλημέρα!
Πέρασα για μια @γνωριμία!
Σ' ευχαριστώ που με διαβάζεις...
:))

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Καλημέρα φίλε μου. Τύποι σαν εσένα με κάνουν περήφανο!

Τα σέβη μου.

PALOUKI LOUK είπε...

επρεπε να μαζευτειτε να του βαλετε χαλικια και προκες μεσα στην τουρμπινα να τον αναγκασετε να φυγει με το ρομιλντα να σου πω εγω εαν του φυγει μαγκια - κοπριτες μιλανε για αγορα εργασιας και δεν εχουν κολλησει ενσημα,μιλανε για μεταφορες και εχουν οδηγο πριβε και δικο τους ελικοπτερο, μιλανε για αμυνα και δεν εχουν παει στρατο, μιλανε για οικονομια και μας κατακλεβουν και αντε μην συνεχισω και μπυ ανεβει η πιεση παλι!
οι κουκουλοφοροι ειναι 300 και ειναι μεσα στην βουλη!τους ξερουμε ολους αλλα δεν τους πιανουμε!

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger