Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

Μετά την επιτυχία της βραδιάς που διοργάνωσε το χορευτικό μας συγκρότημα στον αγαπημένο κρητικό καλλιτέχνη Γιώργο Ζερβάκη, αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή για το δεύτερο «χτύπημα»! Έτσι, την Παρασκευή 20/2 το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Νεολαίας Κάσου διοργανώσαμε πάρτυ – μασκέ! Το θέμα της διακόσμησης ήταν oriental και έκανε όποιον έμπαινε στην αίθουσα του Συλλόγου να μην την αναγνωρίζει, αφού έμοιαζε με σκηνικό βγαλμένα από τις «Χίλιες και μια νύχτες» με ανατολίτικους καναπέδες - κρεβάτια, ένα μικρό σαράι, καθιστικά με αραβικούς τόνους και στοιχεία που θύμιζαν χαρέμι…Μετά από εβδομάδες προετοιμασίας και στολισμού, πολλοί ήταν οι συμπατριώτες μας που μασκαρεύτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χαρήκαμε που είδαμε Κασιώτες που είχαν χρόνια να έρθουν στο νησί, φίλους εκτός Κάσου καθώς και φίλους από τη γειτονική μας Κάρπαθο.
Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα….χορό, μουσική, κοστούμια, γέλιο! Με τη μουσική καθοδήγηση του συμπατριώτη μας DJ , Γιώργου Καρελλά, που μίξαρε αριστοτεχνικά τα γνωστότερα μουσικά κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, οι παρευρισκόμενοι διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Βραβεύσαμε και την καλύτερη μεταμφίεση σε άντρες και γυναίκες, με νικητές τον Αλέξανδρο Βαξεβανέλη/«Κόμη Δράκουλα» και την Κωνσταντίνα Αράπη/«Μαύρο πωλητή cd»!!Εννοείται ότι δεν έλειψαν οι παραδοσιακές μουσικές και βέβαια η αγαπημένη σε όλους μας σούστα. Ξαφνικά, η πίστα γέμισε από ένα ετερόκλητο πλήθος χορευτών…νοσοκόμες, πειρατές, καπετάνιοι, διαβολάκια, αγγελάκια, δράκουλες, κινέζοι, καουμπόηδες, χιονάτες, επιδόθηκαν με πολύ κέφι σε μια σούστα με μεγάλη χρονική διάρκεια!
Ας μην ξεχνάμε ότι μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία χωρίς του χορηγούς μας, με πρώτο και κυριότερο τον Σύλλογο εν Ελλάδι Κασίων, που πάντα μας υποστηρίζει και μας βοηθά.Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την προσπάθειά μας και για όσους δεν τα κατάφεραν…υπομονή!! Σύντομα θα ακολουθήσει κάτι καινούριο!
Θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν ευχαριστούσαμε τους:Σύλλογος Εν Ελλάδι Κασίων Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Μηνάς Μαυρικάκης)Πολυκαφενείο «Στους πέντε δρόμους»(Σουλτάνη 1 Εξάρχεια) ( Γιώργος Μοσχολίδης)την εταιρεία ΑΛΕΝΤΙ Ο.Ε. http://www.alenti.gr/ και τον ηλεκτρονικό οδηγό διασκέδασης http://www.bar4u.gr/ (Λευτέρης Σάρδης, Χάρη Βάλας )DEEP musiccafé (Λασκαρίδου 112 Καλλιθέα) (Νίκος Γρηγοριάδης ,Κώστας Αντζουλάτος)
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στα παιδιά που δούλεψαν με την ψυχή τους για την επιτυχία του πάρτυ (στολισμός,αγορές, σερβίρισμα, υποδοχή, αλλά…και στο συμμάζεμα της αίθουσας): Άννα Κακομανώλη, Ποθητή Κακομανώλη, Εύη και Ιωάννα Φούντη, Ευαγγελία, Κωνσταντίνα και Αντώνης Αράπη, Έλενα Κωνσταντίνου, Μάνος Βρετός, Φούλα Περσελή , Άννα Καραγιαννάκη , Χαρά Μαυραντώνη,τον πρόεδρο του Συλλόγου νεολαίας Κάσου Νίκο Εμμ. Μαστροπαύλο(που ήρθε στην Αθήνα αυθημερόν ειδικά για το πάρτυ) και στον Ντίνο Φούντη για την πολύτιμη βοήθειά του στο στολισμό.
Εκ μέρους των διοργανωτών Ευαγγελία Ι.Αράπη-(χορευτικό του Συλλόγου των Εν Ελλάδι Κασιών ) Νικήτας Δ. Καμπούρης-(Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Νεολαίας Κάσου) ΧΟΡΗΓΟΊ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ
http://kasiotokouseli.blogspot.com/ )http://kassosnews.blogspot.com/

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger