Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Φ. Χατζημιχάλης Διοικητής Αιγαίου


Μοίρασμα/Αποστολή/Αποθήκευση αυτής της σελίδας

ΣΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΚ. ΔΙΟΙΚ.τον πρώην βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υφυπουργό Γεωργίας επί κυβερνήσεως Σημίτη και νυν Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ .Φώτη Χατζημιχάλη ανατέθηκαν χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Υπουργού Εσωτερικών κ Γιάννη Ραγκούση, καθήκοντα Διοικητή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.
Εκτός διοίκησης τέθηκαν ο Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ Βασίλης Μπρακουμάτσος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Πειραιά κ Γ. Μίχας οι οποίοι εφέροντο μεταξύ των διεκδικητών της συγκεκριμένης θέσης.
Ο κ. Χατζημιχάλης γεννήθηκε το 1957 στο Λιβάδι Ελασσόνας. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο φοιτητικό χώρο. Εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής του, ενώ από το 1980 έως το 1983 υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ.
Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. εντάχθηκε το 1975. Το 1979 έγινε μέλος του Τομέα Νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., υπεύθυνος για τις οργανώσεις της Σπουδάζουσας. Από το 1982 έως το 1987 διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας και από το 1987 έως το 1989 Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το Α΄ Συνέδριο του Κινήματος το 1984 έως σήμερα. Από το 1989 έως και το 1994 υπήρξε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Υπήρξε Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Εθνικό Συμβούλιο Ανώτατης Παιδείας, και Γραμματέας του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. και Γραμματέας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Από το 1986 έως το 1989 εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παραγωγός εκπομπών στο κρατικό ραδιόφωνο. Εργάστηκε στην Εθνική Στεγαστική Τράπεζα έως το 1993.
Εξελέγη βουλευτής Λάρισας το 1993. Επανεξελέγη το 1996 και το 2000. Υπήρξε μέλος της Διακομματικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου καθώς και της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και από το 1998 έως το 2000 Αναπληρωτής Γραμματέας του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης.

πηγη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΡΟΔΟΥ)

Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο