Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων μετά απο ένα χρόνο απουσίας, λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία πολλών Συμπατριωτών αλλά και έχοντας ως έναν απο τους στόχους του την προβολή του νησιού μας, με τον καλύτερο τρόπο, τύπωσε ξανά το ημερολόγιο του που θα σας κάνει ένα φανταστικό σεργιάνι στην Κάσο μας με τις εικόνες του. Θα κοσμεί και θα στολίζει τα σπίτια των συμπατριωτών και φίλων μας, έναν ολόκληρο χρόνο.
Παρόλη την αύξηση του κόστους εκτύπωσης και των ταχυδρομικών και συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αποφασίσαμε να κρατηθεί η τιμή πώλησης του ημερολογίου στα προπέρσυνα επίπεδα των 10 Ευρώ.
Κάνοντας έκκληση σε όλους τους Συμπατριώτες που θα το λάβουν να καταβάλουν το αντίτιμο, είτε στέλνοντας ταχυδρομικό έμβασμα στα γραφεία του Συλλόγου Γ’ Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα 104 33, είτε καταθέτοντας στην Εμπορική Τράπεζα αριθμός καταστήματος 007 και αριθμός λογαριασμού 62064773 ζητώντας να αναγραφεί το όνομα του καταθέτη με την ένδειξη για το ημερολόγιο, ή στα γραφεία του Συλλόγου μας καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα και γιορτές) 10.30 έως 14.30 μ.μ μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία. Σε περίπτωση που δεν το επιθυμείτε, παρακαλούμε να το επιστρέψετε στο Σύλλογο.
Για τις καταθέσεις σας να ενημερώνετε τα γραφεία του Συλλόγου, ή την ταμία κα Μαργαρίτα Διακάκη – Γεωργοπούλου κντ.6974004791 ή τον κ Γιώργη Β. Στρατιώτη κντ. 6945366542 ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ.
Με τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξετε και αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger