Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ
Σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση, η κοπή της Πίτας της Ομοσπονδίας μας θα γίνει την Παρασκευή 1/2/2013. Θα συνδυαστεί με βραδινό γλεντι στο κέντρο «Μπαρμπαλάζαρος» (Ζησιμοπούλου 24Α, Π. Φάληρο, www.barbalazaros.gr)  ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε συμπατριώτες και φίλους της Δωδεκανήσου να ξεφύγουν λίγο από τα σοβαρότατα και πρωτόγνωρα προβλήματα που όλοι βιώνουμε.
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ο φετινός εορτασμός της επετείου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Σάββατο 9/3 και Κυριακή 10/3. Εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, όπου πρόεδρος του ΔΣ είναι η συμπατριώτισσά μας κ. Μαίρη Σορώτου -Τσανάκη.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
Ο Πρόεδρος κ. Φραγκούλης παρέδωσε στα μέλη του ΔΣ αντίγραφα του ισχύοντος καταστατικού της Ομοσπονδίας μας καθώς και μία λίστα προτάσεων, που έχουν καταγραφεί σε παρελθούσες προσπάθειες τροποποίησης αυτού. Στόχος είναι η συγκέντρωση νέων προτάσεων από τα Σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας μας και η πραγματοποίηση μιας έκτακτης καταστατικής συνέλευσης μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Ανακοινώνεται η δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων στην παροικία μας, σύμφωνα με σχετική απόφαση, προκειμένου να δοθούν σε οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες στα νησιά μας και στην παροικία μας. Η διαλογή των φαρμάκων, η συνεννόηση με τα Κέντρα Υγείας των Νησιών μας και ο γενικότερος συντονισμός θα γίνει από τους αντιπροέδρους μας Ιατρό κ. Γιάννη Καραϊτιανό και φαρμακοποιό κ. Κατερίνα Βουρεξάκη, τα προβλήματα τους.  Στόχος μας είναι η δράση αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Γενάρη 2013, «εκμεταλλευόμενοι» τις εορταστικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τις Κοπές Βασιλόπιττας, όπου συγκεντρώνονται πολλοί συμπατριώτες.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις με θέμα την προβολή και προώθηση των Δωδεκανησιακών προϊόντων στην παροικία μας. Στις συναντήσεις, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν από τον «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ», ο ευρωβουλευτής κ. Νίκος Χρυσόγελος, η κ Χριστίνα Ευθυμιάτου από την Νάξο και  ο κ. Ντίνος Φούντης από την Κάσο. Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Χαλκιτών κ. Βαγγέλης Ηλιάδης, τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» κκ Ευδοκία Βουβάλη και Νίκος Παπαδόπουλος, η οικονομολόγος από το Άστρος Αρκαδίας κ. Χριστιάνα Γαρδικιώτη, καθώς και μέλη των ΔΣ Δωδεκανησιακών φορέων. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην Ιστοσελίδα μας, για το ποια προϊόντα θα μπορεί να βρίσκουν οι συμπατριώτες  στην Αθήνα και στον Πειραιά.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ
Ο Πρόεδρος κ. Φραγκούλης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης  για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΟ ΚΑΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» καλωσόρισε στο ΔΣ, τον συμπατριώτη κ. Μανώλη Κακομανώλη, ιδρυτή της ομάδας και τον προπονητή κ. Μανωλά από την Νάξο. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, η βούληση της Ομοσπονδίας μας για την  με κάθε δυνατό τρόπο συνδρομή της,  στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger