Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

H ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς


Την Παρασκευή 1 φεβρουαριου, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς έκοψε την καθιερωμένη  βασιλόπιτα της στο κέντρο «ΜΠΑΡΜΠΑΛΑΖΑΡΟΣ», στο Παλαιό Φάληρο.
Το πλήθος των συμπατριωτών που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξενοιασιάς, με καλό φαγητό, κρασάκι και πολύ χορό.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, χαιρετώντας τους συμπατριώτες μας τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τούς ευχήθηκε η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για τους απανταχού συμπατριώτες μας και για τα νησιά μας ιδιαίτερα, και διένειμε ενημερωτικό έντυπο με τις τρέχουσες Δωδεκανησιακές δραστηριότητες στην παροικία μας.
Στην εορταστική εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Κασσάρας, από την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ οι κ.κ. Παπαδάκης Δημήτριος, Μπακογιάννης Νίκος και Σαλούλου Γιούλα,  οι πρόεδροι:
- της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου
- της Ένωσης Κώων Αττικής «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Ευαγγελία Μπούρα
- της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κ. Άρτεμις Σκουμπουρδή
- του Κοινωνικού Συλλόγου Συμαίων  «Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» κ.  Μιχάλης Μοσκιού
- της Εταιρείας Νισυριακών Μελετών κ. Κώστας Χαρτοφύλλης
- του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός
- του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Γιάννης Φασσουλέτος

Επίσης, παραβρέθηκαν, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Φίλιππος Καλλούδης, η επίτιμος πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Χάλκης κ. Ελένη Παστρούδη, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Παύλος Μαρούκλας, ο αντιπρόεδρος του Ιπποκρατείου Ιδρύματος ιατρός κ. Νίκος Μανούσης, οι Γραμματείς της Ένωσης Λερίων κ. Φωτεινή Ασβεστά και του Συλλόγου των Κασίων κ. Γιώργος Στρατιώτης, οι εκπρόσωποι της πολιτιστικής ομάδας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» κ Ευδοκία Βουβάλη και κ. Νίκος Παπαδόπουλος  και  φυσικά όλα τα  μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας. 
Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε από την συμμετοχή της Νεολαίας μας, από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων, από την Ένωση Συμιακών Νέων «ο Νηρέας» και από το χορευτικό συγκρότημα Κάσου.
Γραπτά μηνύματα έστειλαν από την Αστυπάλαια, όπου μετέβησαν για την Φλεβαριώτισσα, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης, Μάνος Κόνσολας και Τσαμπίκα Ιατρίδη.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε και από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο