Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

MAZI ME MΠΑΚΑΛΙΑΡΟ.ΕΛΙΕΣ,ΡΕΓΓΑ και τα φαρμακα


Φάρμακα στα ράφια των σούπερ μάρκετ θέλει η τρόϊκα


Φάρμακα στα ράφια των σούπερ μάρκετ θέλει η τρόϊκα
Να πωλούνται πλέον άμεσα από σούπερ μάρκετ τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και να αποπληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ΕΟΠΥΥ, ώστε μέσα στο 2013 ο οργανισμός να αποκτήσει ταμειακή ρευστότητα, ζήτησε η Τρόικα από το υπουργείο Υγείας.
Κατά την σημερινή επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών μας στο εν λόγω υπουργείου, ζητήθηκε, επίσης, οι εισφορές να πηγαίνουν κατευθείαν στον ΕΟΠΥΥ και όχι μέσω των ταμείων, που είναι στον Οργανισμό.
«Η μεγαλύτερη έννοια μου, δεν είναι τι λένε οι εταίροι μας, αλλά τί θέλω εγώ για τη χώρα μου», φέρεται να είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε συνεργάτη του, μετά τη συνάντηση με την Τρόικα, ενώ ο ίδιος, μιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι από το προηγούμενο καλοκαίρι έχει καταγράφει θεαματική βελτίωση στους οικονομικούς δείκτες, που αφορούν την υγεία και η κατάσταση δείχνει να συνεχίζει βελτιούμενη.
Την άποψη ότι αν συνεχιστεί πιστά η εφαρμογή του προγράμματος που απορρέει από τη δανειακή σύμβαση, θα είναι χωρίς αντικείμενο η επόμενη συνάντηση της Τρόικας με τον υπουργό Υγείας, εξέφραζαν κύκλοι του υπουργείου, μετά τη σημερινή συνάντηση.
πηγη DAILY 24 NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger