Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 1)ΤΟ ΤΕΤΡΑΘΕΣΙΟ 2) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Ο θυμός περισσεύει και η υπομονή τελειώνει γιατί ήμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε αξία σε ανόητους καιροσκόπους και καοήθεις καρεκλοκένταυρους όπως και σε εκλεγμένους αντιπροσώπους που δεν βοηθούν την δράση του συλλόγου και την εξέλιξη του νησιού που ζούμε.
.Δυστυχώς λογω της απουσίας μας στο Ηράκλειο και των κακών καιρικών συνθηκών δεν μπορούμε να είμαστε πριν την 20/4 στην Κάσο.
Πάγια θέση του συλλόγου γονέων του δημοτικού είναι να μην καταργηθεί ούτε μια θέση δασκάλου η καθηγητή στην Κάσο.
Τα βασικά μειονεκτήματα του τετραθεσίου σχολειού είναι τα εξής και δημιουργούν σοβαρή ανισότητα με την ηπειρωτική Ελλάδα .
• η πνευματική μόρφωση των μαθητών είναι οπωσδήποτε ελλιπής, γιατί δεν είναι δυνατόν να εξαντλούνται ολόκληρα τα κεφάλαια της διδακτέας ύλης κάθε χρόνο
• η σύγχυση των μαθητών στη λογική σειρά των γνώσεων είναι αναπόφευκτη με τα συνδιδασκόμενα τμήματα και με τους εναλλασσόμενους Α και Β κύκλους συνδιδασκαλίας μαθημάτων στις μεσαίες και ανώτερες τάξεις.
• Η κόπωση του δασκάλου είναι πολλή σοβαρή, γιατί υποχρεώνεται να προπαρασκευάζεται για τα μαθήματα πολλών τάξεων, να ελέγχει τους μαθητές του, που εργάζονται σιωπηρά, ενώ σύγχρονα διδάσκει και να ασκεί ταυτόχρονα παιδαγωγικό και διοικητικό έργο.
• Η αναστάτωση του νευρικού συστήματος και της ψυχικής ηρεμίας των μαθητών και του δασκάλου είναι συχνή από τους αναπόφευκτους θορύβους των μαθητών που εργάζονται σιωπηρά και κινούνται στην αίθουσα.
Το κλείσιμο του λυκείου προκαλεί αναστάτωση στις οικογένειες και εκθέτει σε σοβαρούς κινδύνους τα ανήλικα παιδιά που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν σε άλλο νησί .
Χωρίς Παιδεία ,υγεία και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα ο άνθρωπος χάνει την αξιοπρέπεια του και είμαστε πολύ κοντά σε μια παρόμοια κατάσταση.
Συμσεριδης Νικος και Πομποδακη Βιβη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger