Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ




Οπροϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά,Διεταξε κατεπειγουσα ερευνα,για να εξακριβωθει,γιατι ηG.A FERRIES,δεν εχει καταβαλλει τα ωφειλουμενα στους ναυτικους των πλοιων της εταιρειας η Εισαγγελία Πρωτοδικών,καλείται να εξετάσει και το θέμα του αυτόφωρου και των συλλήψεων τόσο του κ. Αγούδημου όσο και άλλων πλοιοκτητών, οι οποίοι φέρονται να χρωστούν δεδουλευμένα σε Έλληνες ναυτικούς. οι ναυτικοί πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας στα πλοία της GA Ferries «Ροδάνθη» και «Μιλένα», ενώ ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης καυσίμων και βλαβών, είναι ακόμα τα πλοία «Μαρίνα», «Ρομίλντα» και «Δημητρούλα». ενω το «Ανθή Μαρίνα» τελεί υπό συντηρητική κατάσχεση ξένης τράπεζας.
Σύμφωνα με τον κ. Αγούδημο, που από το βράδυ της Κυριακής νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, μετα απο αποπειρα αυτοκτονιας η οικονομική δυσπραγία οφείλεται κατά κύριο λόγο στις οφειλές του ΥΕΝΑΝΠ ύψους 9.000.000 ευρώ.
Ο υφυπουργός ,αμφισβητει δηλώνοντας πως το υπουργείο οφείλει 6.300.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 2.000.000 ευρώ εισπράχθηκαν ήδη, 2.000.000 ευρώ είχαν σταλεί για έγκριση στο υπουργείο Οικονομικών και εντός των επόμενων ωρών θα δοθούν στον κ. Αγούδημο. Τα υπόλοιπα 2.300.000 θα εκταμιευθούν, εφόσον προσκομισθούν τα απαραίτητα για την είσπραξη δικαιολογητικά, φορολογικη ενημεροτητα και παει λεγοντας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger