Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης της την 1η ημέρα κάθε μήνα στο ΑΤ Κάσου κρίθηκε χθες μετά την απολογία της με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή κ Λ. Βαλσαμή και του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ Ι. Μητσιόπουλου η κατηγορούμενη για «εισαγωγή και μεταφορά πολεμικών όπλων, πιστολιού, περιστρόφου, πυρομαχικών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού με σκοπό τη διάθεση τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργημάτων ή με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων, σωματείων ή ενώσεων προσώπων», Η. Ι. Ζ. του Ν. 47 ετών, κάτοικος Κάσου, που ασχολείται με οικιακά και συνελήφθη από υπαλλήλους του Τελωνείου Καρπάθου.
Η ανωτέρω όπως έγραψε και χθες η "δ" επιχείρησε να εκτελωνίσει στην Κάρπαθο 3 ξυλοκιβώτια που της είχε στείλει ο γαμπρός της Γ. Π. του Ε. από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. τα οποία περιείχαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι τύπου BERETTA 9 mm, ένα πολεμικό όπλο μάρκας ROMARM, 31 τεμάχια εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπλων καθώς και 4.927 τεμάχια πυρομαχικών (σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων).
Το πιστόλι BERETTA εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο εντός ηλεκτρονικής συσκευής VIDEO, ενώ το πολεμικό όπλο βρέθηκε αποσυναρμολογημένο σε πολλά τεμάχια.
Απολογούμενη ενώπιον του κ Ανακριτή η 47χρονη νοικοκυρά ισχυρίστηκε ότι δεν εγνώριζε ότι μέσα στα κιβώτια που της έστελλε η κόρη και ο γαμπρός της υπήρχαν όπλα και πυρομαχικά και ότι πίστευε ότι της είχαν στείλει είδη σπιτιού και δώρα γάμου.
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου της τηλεφώνησε ο γαμπρός της, ενημερώνοντας την ότι έστειλε τα κιβώτια και το τελωνείο Καρπάθου την ειδοποίησε ότι τα κιβώτια είχαν έλθει και ότι έπρεπε να μεταβεί στην Κάρπαθο για να τα εκτελωνίσει.
Κατέθεσε ακόμη ότι ο γαμπρός της είχε έλθει για τελευταία φορά στην Κάσο πριν από 3 με 5 έτη τονίζοντας ότι το χόμπι του είναι το κυνήγι και η σκοποβολή.
Εξέφρασε εξάλλου την απορία της γιατί ο γαμπρός της την δήλωσε παραλήπτρια των κιβωτίων και δεν επέλεξε την μητέρα του κάτοικο του ίδιου νησιού επισημαίνοντας παραπέρα ότι το τηλέφωνο που έδωσε στην ίδια αποστολή ήταν της μητέρας του.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης της παρέστησαν οι δικηγόροι κκ Γ. Χαρίτος και Στ. Κιουρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger