Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανοιχτή Αγκαλιά και πάλι κοντά στους ακρίτες,με την 4η κατά σειρά εκστρατεία για το 2010 ,Διεξάγεται ήδη από τις 12 Μαϊου Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στην ακριτική Δωδεκάνησο και συγκεκριμένα στα νησιά ΝΙΣΥΡΟ, ΚΑΣΟ και ΧΑΛΚΗ που θα διαρκέσει ως τις 20 Μαϊου.
Τα τελευταία 13 χρόνια η Ανοικτή Αγκαλιά πραγματοποιεί με συνέπεια και ευθύνη προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό κάθε περιοχής που επισκέπτεται.
Με την αμέριστη στήριξη του Πολεμικού μας Ναυτικού, την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας & δια βίου Εκμάθησης και την στήριξη της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, η ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών είναι και πάλι κοντά στους ακρίτες μας.
Το Επιστημονικό Κλιμάκιο αποτελείται από Ιατρούς διαφόρων Ειδικοτήτων και Νοσηλευτές απο τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, και των τριών όπλων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις (Αιματολογικές, Βιοχημικές, Υπέρηχους, PSA, test PAP κ.α.) όλου του πληθυσμού.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς και τους εθελοντές που πιστοί στο καθήκον συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ακρίτες μας.
Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς: COSMOTE που είναι πάγιος χορηγός του προγράμματος, καθώς και τις εταιρείες: PFIZER, ALAPIS, NESTLE, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΛΗΤΩ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, SANOFI AVENTIS, GALENICA, ALPHA BANK, ΒΑΜΒΑΣ, GENZYME, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, PHARMASERVE, LILY, INTERAMERICAN, PROCTER & GAMBLE.
Πληροφορίες: ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, Τηλ: 210 – 772 , Fax: 210 – 7799646.

Υπεύθυνη: Κα Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος, κινητό: 6932454377

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger