Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

MΑΣΤΡΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ


Παρουσία εκατοντάδων φίλων του βόλεϊ και όχι μόνο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο Μιχάλης Μαστρανδρέας, ο άνθρωπος που υπηρέτησε πιστά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το βόλεϊ, ένα άθλημα ,είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομα Μαστρανδρέας. το ένα και μοναδικό μετάλλιο που έχει κατακτήσει η Εθνική ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση, ήταν επί προεδρία του το 1987; Το παρών στο στερνό αντίο του επί 18 χρόνια προέδρου της ΕΟΠΕ και εν συνεχεία επίτιμου προέδρου, έδωσαν μεταξύ άλλων οι Σπύρος Καπράλος (Πρόεδρος ΕΟΕ), Στέλιος Προσαλίκας (Πρόεδρος ΕΟΠΕ), Λάμπης Νικολάου (πρώην πρόεδρος ΕΟΕ), Ισίδωρος Κούβελος (πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και αρχηγός της αποστολής στο Πεκίνο), Θανάσης Μπελιγράτης (πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ), παράγοντες ομάδων, αλλά και άνθρωποι του βόλεϊ, όπως μέλη της ομάδας που στην Γάνδη έκανε περήφανη ολόκληρη των χώρα, αθλητές, εν ενεργεία και παλαίμαχοι και φυσικά πλήθος κόσμου,Aπο τους ελληνες της παροικιας της βεγγαζης οπου και υπυρξε προεδρος τησ κοινοτητος , και από την Κάσο το νησί από το οποίο καταγόταν ο εκλιπών.
Παρότι η οικογένεια του εκλιπόντος είχε εκφράσει την επιθυμία της να μην κατατεθούν στεφάνια και τα χρήματα να δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα, δεκάδες ήταν αυτά που κατατέθηκαν στην μνήμη του μεγάλου αυτού ανθρώπου. Ένα από αυτά ήταν του Υφυπουργού Πολιτισμού και υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Επικήδειους λόγους για τον χαμό του Μιχάλη Μαστρανδρεά εκφώνησαν οι πρώην και νυν πρόεδροι της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης και Στέλιος Προσαλίκας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, όχι μόνο για τον παράγοντα Μαστρανδρέα, αλλά και τον άνθρωπο. Έναν άνθρωπο ξεχωριστό, όπως τόνισαν και οι δύο. Επικήδειο εκφώνησε και ο Έπαρχος της Κάσου-Καρπάθου Μιχάλης Ερωτόκριτος, του νησιού που καταγόταν και που όλο το διάστημα της ζωής του, προσπαθούσε να βοηθήσει, κάτι που είχε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.Στος ήθος του Μιχάλη Μαστρανδρέα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων Γιάννης Ζαχαριάδης. Ο εκλιπών ήταν επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΠΕ, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ομοσπονδίας (1975-1993), άλλα και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV).
gazzetta.gr
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο