Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΑΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ


Μπροστά στην κρίσιμη επιλογή για την Περιφέρεια, ο Νίκος Χρυσόγελος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ δήλωσε:

«Καλούμε τους πολίτες του Ν. Αιγαίου να στείλουν – ψηφίζοντας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ – μήνυμα με αποδέκτες όλους όσοι ευθύνονται για την κρίση, μήνυμα όχι κενό περιεχομένου αλλά με ουσία, υποστηρίζοντας την πρότασή μας που προσφέρει λύσεις για τη νησιωτική περιοχή μας. Με την ψήφο τους οι πολίτες μπορούν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την αλλαγή σε πολιτικές και πρόσωπα. Κάθε ψήφος προς τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ είναι θετική ψήφος υπέρ της ουσιαστικής αντιμετώπισης της βαθιάς κρίσης (και) στην περιοχή μας και του περιορισμού των επιπτώσεων από τις κοινωνικά άδικες κι αναποτελεσματικές πολιτικές που προωθούνται σήμερα. Είναι ψήφος υπέρ μιας πολιτικής που θα συνδυάζει την σοφία του παρελθόντος με σύγχρονες, πράσινες, οικολογικές λύσεις για την οικονομία, την κοινωνική συνοχή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ψηφίζοντας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ οι πολίτες συμμετέχουν σε ένα «δημοψήφισμα» υπέρ ενός συνεκτικού και συγκροτημένου προγράμματος για την Περιφέρεια, υπέρ μιας δημόσια κατατεθειμένης και συζητημένης με πολλούς φορείς κι ενεργούς πολίτες πρότασης μας, που επιδιώκει λύσεις και δεν παγιδεύεται σε ψεύτικα διλήμματα.

Με το ΝΑΙ στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΕΜΟ, οι πολίτες λένε ΟΧΙ στις πελατειακές σχέσεις, στη διαφθορά, στις άστοχες πολιτικές και πρακτικές, στην έλλειψη κοινωνικής συνοχής.

Ψηφίζοντας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ οι πολίτες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι συμφωνούν με ένα “Οικολογικό και Κοινωνικό Μνημόνιο”, ένα Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο μεταξύ πολιτικής και κοινωνίας στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, που στοχεύει πραγματικά στην στροφή της οικονομίας προς περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνη κατεύθυνση, στη δημιουργία χιλιάδων νέων πράσινων θέσεων εργασίας, στην κοινωνική συνοχή και σύγκλιση των νησιωτικών κοινωνιών. στην μακροχρόνια και όχι πρόσκαιρη ευημερία όλων των νησιωτικών κοινωνιών, και του πιο μικρού νησιού.

Κάντε δική σας υπόθεση το να φυσήξει άνεμος αλλαγής στο Ν. Αιγαίο. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger