Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

OTAN H ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΝΕΟΛΑΊΑΣ ΚΆΤΙ ΑΛΛΆΖΕΙ?Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 συγκεντρώθηκαν μέλη του Συλλόγου μας στην περιοχή Αμυγδαλές (δρόμος προς Χαδιές) με σκόπο να μεταβούμε στην Στυλοκαμάρα.Σκόπος μας είναι η διαμόρφωση του μονοπατιού,ώστε να αναδειχθεί το Σπήλαιο Σελλάι,και να είναι προσβάσιμο,από οποιοδήποτε.

Προμηθευμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία (φτιάρια,τσάπες και τσαγκρούνες) διανοίξαμε,όπου ήταν απαραίτητο το μονοπάτι,διορθώσαμε και επισκευάσαμε τα σκαλοπάτια με το παλιό,παραδοσιακό τρόπο.

Στην επόμενη μας συνάντηση όταν ολοκληρωθει η διαμόρφωση του μονοπατιού,προγραμματίζεται να βαφτούν οι πέτρες με ασβέστη που θα κατευθύνουν τον πεζοπόρο!Επίσης σε συνεννόηση με το Δήμο,θα ζητήσουμε να τοποθετηθούν πινακίδες κατευθύνσεως.

Για την ιστορία στην πρώτη αυτή συγκέντρωση βρέθηκαν και βοήθησαν οι: Έυη Κ. Φούντη,Καλλιόπη Δ. Παπαμάρκου, Βασίλης Κ. Βοναπάρτης,Μηνάς Β. Ιερομόναχος,Νικήτας Δ. Καμπούρης, Κυριάκος Φ. Ζάγορας,Κυριάκος Μ. Λαθουράκης και Μανώλης Γ. Λιόντας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Μιχάλη Ν. Βρετού , ιδιοκτήτη του Super Market στην Αγία Μαρίνα,για τη χορηγία του (νερά)!

ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΌΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕ ΝΑ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΈΝΤΕΣ ΕΚ ΕΙ ΜΕ ΦΤΥΆΡΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΈΛΕΙΩΣΑΝ ΑΡΧΊΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΑΙ ΈΡΓΟ,ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΊΕΣ ΑΠΟ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΡΆΣΕΙΣ ΕΙ ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΎΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger