Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 1
15/11/2010

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ευχαριστώ τους ηρωικούς Κασιώτες και Κασιώτισες που εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους τον νέο Συνδυασμό των 30 ημερών. Ήταν νίκη για την ελευθερία και την δημοκρατία. Οι ψήφοι αυτοί εδόθηκαν ελεύθερα και δημοκρατικά. Δεν έγιναν μετακινήσεις ετεροδημοτών από τον Συνδυασμό «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» και δεν δόθηκε ούτε ἐνα ευρώ προς τον Συνδυασμό μας για οποιονδήποτε λόγο και από κανέναν οργανισμό ή ιδιώτη, εκτός του αρχηγού του που κάλυψε τα αναγκαία έξοδα. Το πνεύμα κατά πλειοψηφία στον Συνδυασμό ήταν και παραμένει αγνό, καθαρό, ομαδικό και μ΄έναν νέο αέρα ενθουσιασμού που εξηγεί και τον γιορτασμό μας ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ ήρθαμε δεύτεροι στην προτίμηση του Κασιώτικου Λαού.

Το αποτέλεσμα του 32.17 %, που πήγασε από έναν αγώνα μόνον 30 ημερών, είναι κατόρθωμα, μάλιστα άθλος και θα ήθελα να συγχαρώ καθέναν από τα μέλη του συνδυασμού μας που στάθηκε όρθιος -εντός μόνον επτά ημερών- για να αντισταθεί ως υποψήφιος στην αντιδημοκρατική μονοφωνία. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους δημοκρατικούς Κασιώτες και Κασιώτισες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αντίστασης αυτής. Η νοοτροπία του «τίποτα δεν γίνεται» είναι πλέον παρελθόν!Σεβόμαστε επίσης και την απόφαση των συμπατριωτών που δεν μας ψήφισαν καιελπίζουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους μέσα από το έργο μας σαν μια ακούραστη και σωστή Αντιπολίτευση.
Δίνεται η ευκαιρία στους εκλεγμένους του Συνδυασμού μας να συνεχίσουν την νέα ελπίδα για το μέλλον του νησιού μας ομαδικά, δημοκρατικά και δείχνοντας το παράδειγμα του σεβασμού των αρχών της Δημοκρατίας, καθώς και την αυτοπειθαρχία από κάθ΄ έναν, ώστε να καταφέρουμε όχι μόνον να ελέγχουμε την συμπολίτευση, αλλά και να της υποδεικνύουμε τον καλύτερο δρόμο για την ευημερία του νησιού μας. Οι κακές νοοτροπίες του παρελθόντος αργοπεθαίνουν και σιγά-σιγά, αλλά σταθερά, ξημερώνει μια νέα μέρα όπου το φως σκορπίζει και διαλύει το σκοτάδι. Οι εκλεγμένοι του Δημοτικού Συμβουλίου της «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» είναι στην υπηρεσία του Λαού και όχι τα αφεντικά τους. Ο εγωισμός, η ζήλεια και η αντιδικία μπορεί να καταποντιστούν και εξαρτάται απόλυτα απ’ όλους μας (εντός και εκτός συνδυασμού), εάν και εφ’όσον το θέλουμε. Θα χρειαστεί υπομονή και προσπάθεια για να αλλάξουμε ορισμένες λανθασμένες νοοτροπίες του παρελθόντος.

Δεν υπάρχει ουδείς Κασιώτης και ουδεμία Κασιώτισα που θέλουν το κακό της Κάσου και γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι όλοι μαζί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, θα τα καταφέρουμε, φτάνει να ακούμε ο ένας τον άλλον σωστά και να σεβόμαστε τις αρχές της Δημοκρατίας. Θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Ερωτόκριτο για την νίκη του στις δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και ως νέος αρχηγός της Αντιπολίτευσης από 1/1/2011 δηλώνω ότι θα στηρίξουμε οποιεσδήποτε προσπάθειες της Συμπολίτευσης που θα γίνονται για το καλό της Κάσου, αλλά και θα αντισταθούμε εκεί που το καλό της Κάσου τίθεται σε κίνδυνο.


Για μας «το καλό της Κάσου» είναι το καλό του συνόλου των Κασιωτών και όχι μιας μερίδας αυτών.

ΗΛΙΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger