Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Μετά τα ακτοπλοϊκά προβλήματα που αντιμετώπισε η Επαρχία μας το καλοκαίρι, για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να απευθυνθώ σε σένα.
Αυτή τη φορά το πρόβλημα όπως γνωρίζεις είναι ακόμα μεγαλύτερο.Ήδη η Επαρχία μας είναι αποκομμένη από το λιμάνι του Πειραιά, εδώ και 12 μέρες.Νταλίκες συνωστίζονται στον Πειραιά, στην Κρήτη και τη Ρόδο.
Νταλίκες που είναι φορτωμένες με προϊόντα για τα νησιά μας που βιώνουν για μια ακόμα φορά μια ακτοπλοϊκή βαρυχειμωνιά παρόλο που δεν έχουμε μπει χρονικά στην εποχή αυτή.Ευπαθή προϊόντα οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά είδη παντοπωλείου, ακόμα και φάρμακα, αποτελούν προϊόντα που έχουν άμεση ανάγκη τα νησιά μας. Με επικοινωνίες τηλεφωνικές, τόσο μ εσένα όσο και με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Λ.Α.Ν.Ε. αλλά και με εκπρόσωπο της Π.Ν.Ο. διαφαίνεται ότι η λύση αργεί να έλθει αν θα έλθει.
Δεν γνωρίζω πια είναι τα πραγματικά κίνητρα που οδήγησαν σ΄ αυτήν την κατάσταση.Αυτό όμως που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς της Επαρχίας μας, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι το λιγότερο αγανακτισμένοι απ αυτήν την κατάσταση.
Υπάρχουν σκέψεις για ακραίες ενέργειες σαν μέσο πίεσης για την ικανοποίηση των δίκαιων και αυτονόητων αιτημάτων που δεν είναι άλλα από μια αξιοπρεπή ακτοπλοϊκή σύνδεση, τόσο με το Κέντρο, όσο με την Κρήτη και με την Ρόδο, με πλοία νεώτερα, γρηγορότερα και πιο σύγχρονα.
Κύριε Υπουργέ
Επειδή η ανοχή και η ευγένεια δεν θα θέλαμε να εκληφθούν ως αδυναμία στη διεκδίκηση δίκαιων και αυτονόητων αιτημάτων, των κατοίκων της περιοχής μας. Θα ήθελα να ενεργοποιηθείς άμεσα για να δοθεί μια βραχυπρόθεσμη λύση, με την άμεση δρομολόγηση πλοίου που θα μεταφέρει από αύριο κιόλας όλα αυτά τα οχήματα που συνωθούνται στα λιμάνια με προορισμό την Επαρχία μας και όχι μόνο.
Δεν πρέπει να ξεχνάς ακόμα ότι πάγιο αίτημά μας είναι η λύση του ακτοπλοϊκού μας προβλήματος καθ όλο το έτος, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προανέφερα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger