Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ?(ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ)



Ως μια εναλλακτική οικονομική δραστηριότητα στην ύπαιθρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η βιολογική σαλιγκαροτροφία. Αυτό επισημάνθηκε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, στη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες παραγωγής σαλιγκαριών με κλειστά ελεγχόμενα συστήματα εκτροφής.
Η σαλιγκαροτροφία αποτελεί για τους κατοίκους της υπαίθρου μια εναλλακτική απασχόληση, είτε ως οικοτεχνία, είτε επιχειρηματικά, εάν οργανωθεί σε σωστή βάση,
Η σαλιγκαροτροφία, και ειδικά η βιολογική σαλιγκαροτροφία, με χρήση αυτοχθόνων ειδών σαλιγκαριών μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική οικονομική δραστηριότητα ιδιαίτερα και στην Κασο και να συντελέσει στη διατήρηση των αυτοχθόνων ειδών σαλιγκαριών
Πάντως, παρά το έντονο ενδιαφέρον αγροτών για τον κλάδο, εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη εμπειριών, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας προσαρμοσμένης στις συνθήκες κάθε περιοχής για την παραγωγή σαλιγκαριών σε κλειστά ελεγχόμενα συστήματα εκτροφής.
Πριν από την εγκατάσταση σαλιγκαροτροφείων πρέπει να διερευνώνται οι πιθανές αγορές διάθεσης του προϊόντος και το κόστος παραγωγής του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

www.fereikos-helix.gr

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από μεγάλη έρευνα, 1 έτους περίπου κατέληξα κι εγώ στην Φερεικος Χελιξ όπως έγραψε και ο/η ανώνυμος παραπάνω. Είναι οι φθηνότεροι και οι πιο έμπιστοι καθώς αγοράζουν μετά την παραγωγή μας.

Γεώργιος Δημ.

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger