ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ οικολογικου ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΎ
1/4 γρ. σαφράνι - 1 φλιτζάνι μέλι - 1 λίτρο παγωμένο νερό - 3-4 φέτες λεμόνι - 5-6 φέτες πορτοκάλι - 2 κουταλιές χυμό λεμόνι - 3-4 κλωνάρια δυόσμο Βάλτε 1/4 του γραμμαρίου σαφράνι μέσα σε μια σασκα καυτό νερό και αφήστε το μερικές ώρες. Μετά βάλτε το σε ένα μεαλο γυάλινο μαστραπα, προσθέστε μια σασκα κασιωτικο θυμαρίσιο , μέλι και ένα λίτρο παγωμένο νερό. Ανακατέψτε να διαλυθεί το μέλι και δοκιμάστε αν είναι γλυκό οσο θέλετε. Προσθέστε νερό ή μέλι για να το προσαρμόστε στη γεύση σας. Κόψτε 3-4 φέτες από λεμόνι με το φλούδι τους και 5-6 φέτες πορτοκάλι , επίσης με το φλούδι, και βάλτε τα στο μαστραπα Βάλτε επίσης δύο κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού, και παγάκια. Ξεπλύντε 3-4 κλωνάρια δυόσμο και βάλτε τα στα ποτηρια και σερβιρετε
1/4 γρ. σαφράνι - 1 φλιτζάνι μέλι - 1 λίτρο παγωμένο νερό - 3-4 φέτες λεμόνι - 5-6 φέτες πορτοκάλι - 2 κουταλιές χυμό λεμόνι - 3-4 κλωνάρια δυόσμο Βάλτε 1/4 του γραμμαρίου σαφράνι μέσα σε μια σασκα καυτό νερό και αφήστε το μερικές ώρες. Μετά βάλτε το σε ένα μεαλο γυάλινο μαστραπα, προσθέστε μια σασκα κασιωτικο θυμαρίσιο , μέλι και ένα λίτρο παγωμένο νερό. Ανακατέψτε να διαλυθεί το μέλι και δοκιμάστε αν είναι γλυκό οσο θέλετε. Προσθέστε νερό ή μέλι για να το προσαρμόστε στη γεύση σας. Κόψτε 3-4 φέτες από λεμόνι με το φλούδι τους και 5-6 φέτες πορτοκάλι , επίσης με το φλούδι, και βάλτε τα στο μαστραπα Βάλτε επίσης δύο κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού, και παγάκια. Ξεπλύντε 3-4 κλωνάρια δυόσμο και βάλτε τα στα ποτηρια και σερβιρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου