Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008


Στην τελευταία του συνεδρίαση το Επαρχιακό Συμβούλιο Καρπάθου – Κάσου πήρε τις παρακάτω αποφάσεις οι οποίες αναγράφονται συνοπτικά ως εξής:

- Προμήθεια και τοποθέτηση αντανακλαστικών (μάτια της γάτας) στον επαρχιακό δρόμο Διαφανίου – Ολύμπου.
- Εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας για κατασκευή δύο τεχνητών υφάλων σε Κάρπαθο και Κάσο.
- Διαδικασίες έναρξης λειτουργίας Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών του Επαρχείου Καρπάθου- Κάσου
- Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Επαρχείου Καρπάθου – Κάσου- Ίδρυση δυο αυτοτελών γραφείων (1 σε Όλυμπο 1 σε Κάσο) στελεχωμένων με ταχνικό.
- Πρόταση για ίδρυση δημοσίου ΙΕΚ στην Κάρπαθο στην ειδικότητα «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου» για το Β΄εξάμηνο της περιόδου 2008-2009.
- Ανάπλαση του χειμάρρου από το γεφύρι της Βωλάδας έως το γεφύρι Απερίου. Αποτύπωση του σημείου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Επαρχείου για τη σύνταξη της συγκεκριμένης μελέτης.
- Προστασία αλιευτικών πόρων της Επαρχίας Καρπάθου Κάσου. Γνωμοδότηση για λήψη μέτρων για την αλιεία.
- Οικονομική αξιολόγηση των προβλημάτων των επαρχιακών οδών που έχουν ήδη καταγραφεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Επαρχείου.
- Έγκριση αιτημάτων διαφόρων τοπικών φορέων και προώθησή τους αρμοδίως όπως εξοπλισμός για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρπάθου κ.α

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Γεώργιος Κατσοτούρχης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλιείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου της Επαρχίας Καλύμνου ο οποίος πραγματοποίησε ενημέρωση για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας 2007-20013, ο κ. Ιωάννης Σισαμής, Πρόεδρος Αλιέων Πηγαδίων, ο κ. Φωκάς Πανορμίτης, Πρόεδρος Αλιέων Κάσου και ο κ. Κανάκης Περσελής ταμίας του Δ.Σ του ιδίου Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger