Θα χρειαστείτε• 4 ποτήρια πετιμέζι• 1 Σασκα αλεύρι• εμετι κανέλα σκόνη• Καρύδια καουρδισμένα,κομμένα στη μέση *Τια θα κάμω πρώτα?. Mε τη βελόνα και την κλωστή περνάμε τα καρύδια που είναι κομμένα στη μέση, φτιάχνοντας μια ζολια. 2. Ύστερα φτιάχνομαι τη μουσταλευριά. Διαλύομαι το αλεύρι σε χλιαρό πετιμέζι το βάζο μαι στη φωδιά και ανακατευγομε μέχρι να έσει καλά.3. Κρατώντας από μια άκρη την κλωστή με τα καρύδια, τη ουτάμε μέσα στη μουσταλευριά και την νεσύρομε για να στεγνώσει.4. Επαναλαμβάνομε πολλές βολές , μέχρι το σουτζούκι να καλυφθεί με μια παχιά στρώση μουσταλευριά, και στη συνέχεια το πασπαλίζετε με κανέλα και το αφήνετε να στεγνώσει καλά. στον αέρα. .
* ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΕΤΟΣ ΜΑΝΟΣ CHEF LE MONDE
* ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΕΤΟΣ ΜΑΝΟΣ CHEF LE MONDE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου