Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ


1 κιλό κυδώνια
1 κιλό ζάχαρη
λίγη ΤΖΟΥΡΓΙΑ(η )
αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κομμένα
λίγη ζάχαρη κρυσταλιζέ
Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι.
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα κυδώνια, τα κόβουμε στα τέσσερα και βγάζουμε τα κουκούτσια.
Τα βάζουμε να βράσουν με ελάχιστο νερό και την τζουργιαη σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Τα περνάμε από την μηχανή του πουρέ.
Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με την ζάχαρη και βράζουμε το μείγμα ανακατεύοντας διαρκώς.
Το μείγμα πρέπει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ξανά. Απλώνουμε το μείγμα στο λαδωμένο ταψί σε πάχος 2 εκατοστών και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε και πασπαλίζουμε τα κομμάτια με ζάχαρη κρυσταλιζέ.
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο