Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ



Αυτές ει ναι οι ανάγκες του νησιού στο θέμα της υγείας όπως καταγράφονται από το επαρχείο Κάρπαθου .Κάσου
1. Κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού ιατρείου σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος .2. αναπλήρωση ιατρού , ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, ή παθολογίας,, η θεση παραμένει καινή πέντε μήνες 3. Προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού του γιατρού ο οποίος συνταγολογει στο διάδρομο.4. Προμήθεια μηχανημάτων: πήξης αίματος, υπερήχου για οστεοπόρωση, υπέρηχος κοιλιάς , αερίων αίματος, ακτινολογικού.5. Προμήθεια ασθενοφόρου ,((ΜΙΑ ΖΏΗ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ)
.6. Κατασκευή ακτινολογικού θαλάμου, σύμφωνα με την υπάρχουσα μελέτη ( ΠΟΥ ΑΡΑΧΝΙΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ)7. Πρόσληψη τεχνικού για το ακτινολογικό .(ΔΙΌΤΙ ΤΟ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΧΈΡΙ) 8. Πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου.9. Ένταξη του ιατρείου στο διαδικτυακό πρόγραμμα σύζευξης.(ΑΚΌΜΑ? ΔΕΝ ΕΙ ΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ?)10. Επισκέψεις κλιμακίων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.11. Νομοθετική ρύθμιση των κινήτρων ιατρών ΕΣΥ άγονων, και προβληματικών περιοχής Α΄ Κατηγορίας (ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΙ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ
ΑΝΗΣΥΧΕΊ ΠΌΤΕ ΟΙ ΑΣΚΟΎΝΤΕΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΆΓΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΧΉ?
ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΎΜΕ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου



Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο

Powered By Blogger