Υλικά:• 3 1/2 φλυζάνια μούστο • 1/2 φλυζάνι νισεστέ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ ΤΣΟΥΚΆΛΑ ΦΡΥ)• 1/2 φλυζάνι νερό • Εμετι Σουσάμι τσε κανέλα • Αμύγδαλα ξεφλουισμένα και κοπανισμένα για άρτυμα
Εκτέλεση:
1. Βάζετε στα κουμιλα το μούστο να βράσει.
2. Προσθέτετε το νισεστέ και ταράσεται
3. Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το νισεστε λίγο-λίγο ανακατεύοντας πολύ γλήορα να μην σβολιάσει.
4. Ανακατεύγετε συνεχώς μέχρι να έσει.
5. Σερβίρετε σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσει.
6. Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι.
ΣΥΝΤΑΓΗ.Βρετος Μανος CHEF
Ο Θεός να βάλει το χέρι του
-
Εκατομμύρια από ευρωπαϊκά προγράμματα με κάλυψη της Ε.Ε. κατά 75%, και όταν
βάλεις κάτω τα νούμερα των "ωφελουμένων" από τα προγράμματα αυτά, βλέπεις
...
Πριν από 1 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου