Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008

ΜΟΥΣΤΑΛΕΒΡΑ

Υλικά:• 3 1/2 φλυζάνια μούστο • 1/2 φλυζάνι νισεστέ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ ΤΣΟΥΚΆΛΑ ΦΡΥ)• 1/2 φλυζάνι νερό • Εμετι Σουσάμι τσε κανέλα • Αμύγδαλα ξεφλουισμένα και κοπανισμένα για άρτυμα
Εκτέλεση:
1. Βάζετε στα κουμιλα το μούστο να βράσει.
2. Προσθέτετε το νισεστέ και ταράσεται
3. Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το νισεστε λίγο-λίγο ανακατεύοντας πολύ γλήορα να μην σβολιάσει.
4. Ανακατεύγετε συνεχώς μέχρι να έσει.
5. Σερβίρετε σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσει.
6. Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι.

ΣΥΝΤΑΓΗ.Βρετος Μανος CHEF
Δημοσίευση σχολίου

εχεις αμαξι?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

καραιτινος ενας κασιωτης ηρωας

Η λίστα ιστολογίων μου

Ετικέτες

βοηθατε γιατι παμε για φουντο